Workshop culinar by STAR CHEFS sustinut de Johnny Susala

Postat de papabundetot in Cu de toate pe 1 Aug 2013, 11:42

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza
Workshop culinar by STAR CHEFS sustinut de Johnny Susala

Culinary Events este un grup care in afara de faptul ca strange la un loc oameni cu aceeasi pasiune dar pregatire diferita si putem invata aici de la cei mai buni,face mai mult decat atat si anume,organizeaza workshopuri culinare si alte evenimente unde au acces oameni din ambele categorii,unde ai ocazia sa vezi,sa socializezi si sa afli multe lucruri despre bucatarie si secretele ei.

De curand si eu am fost fericita castigatoare a unui loc la un workshop culinar sustinut de  Johnny Susala- membru Star Chefs pe care parte dintre noi il stim datorita emisiunii Top Chef unde a facut niste lucruri absolut fabuloase si a demonstrat ca e maestru pe domeniul lui. Stiind aceste lucruri si cunoscandu-l de la televizor ma asteptam ca voi gasi un om plin de el si mandru de ceea ce face,ceea ce nu era rau deloc tinand cont de cat timp din viata lui si-a dedicat acestei pasiuni,insa,am fost si mai placut surprinsa sa descopar un om normal,modest (parca nefiind pe deplin constient de valoarea lui),un om cald si rabdator care a gatit cu multa pasiune desi era inconjurat de noi toti cei prezenti la workshop,fiecare adresandu-i intrebari si vrand sa ne satisfacem cat mai multe curiozitati. Mi-a placut mult ca l-am descoperit asa, dar nu pot sa nu imi declar surprinderea pentru ca stim cu totii cum sunt VEDETELE din ziua de azi in Romania si cu atat mai mult am ramas cu o imagine buna a lui Chef Johnny Susala si imi doresc sa mai particip si cu alte ocazii la workshopuri sustiute de el.

Asa cum spuneam Johnny Susala a gatit in prezenta noastra (ca sa invatam si noi ceva) 3 preparate: O salata de rucola cu baby spanac,struguri negri,pepene verde (unul cu miez rosu si unul galben) si mozzarella afumata; piept de rata cu piure de morcov si sparanghel si un desert delicios (pot spune ca e prima data cand apreciez gustul vaniliei,eu nefiiind o mare admiratoare a gustului pana acum), o crema de vanilie cu piersici gatite intr-un mod profesionist cu aparatura speciala si cu un aspect absolut fabulos.

Ce sa mai ,chiar ma simt norocoasa ca am avut aceasta sansa,as reveni oricand cu mare drag pentru ca sunt absolut convinsa ca as avea ce invata,m-am bucurat sa cunosc si cativa oameni minunati,unii doar pasionati ca si mine,altii profesionisti deja si renumiti in lumea lor si binanteles extrem de apreciati.

As avea si cateva sfaturi de dat…daca imi este permis, si anume,urmati-va visul si pasiunea pentru ca va veti simti mult mai impliniti si fericiti facand ceea ce va place,daca nu sunteti inca inscrisi, o puteti face in grupul Culinary Events pentru ca aici avem parte numai de lucruri bune,invatam de la cei mai buni,avem sansa sa ne educam simturile si sa ne imbogatim tehnica astfel incat o simpla cina in familie sa ne faca sa ne simtim ca si cum am lua masa in oras si cu siguranta si aprecierile familiei nu vor intarzia sa apara ,dar mai presus de asta in acest grup asa cum am spus eu personalcel putin, am sansa sa ma educ,sa invat multe lucruri pe care sincer,nu cred ca as avea cum sa le invat altfel,fiind ocupata cu jobul,casa si alte activitati,zilele ni se par tot mai scurte si parca nu mai avem timp de noi,cu atat mai mult sincer nu cred ca m-as fi dus vreodata la vreun curs de profil,insa aici in acest grup primesc exact informatiile de care am nevoie,ma educ stand si acasa si mai amestecand in oala  si am si parte de lucruri frumoase si prezenta la workshopuri unde chiar am mers (si sper sa mai merg) cu mare drag cu atat mai mult cu cat oamenii de aici sunt minunati si au respectul meu pentru ceea ce fac si incearca sa faca si pe mai departe atat cu noi cei mici…pasionati doar, dar si cu cei din domeniu care profeseaza meseria dar care totusi au nevoie mereu sa invete lucruri noi.

Atat acum depre asta,desi eu sunt foarte entuziasmata si as mai scrie muuult despre ce am trait si invatat aici,sper doar ca v-am starnit curiozitatea,ca va doriti deja sa va alipiti grupului si sa invatati lucruri noi si mai ales sa aveti ocazia sa primiti indrumari si sfaturi de la cei mai buni…si partea buna e ca deocamdata informatiile,desi pretioase sunt gratuite 

Succes in toate si urmati-va pasiunea si visul iar rezultatele si implinirile nu vor intarzia sa apara.

O zi frumoasa tuturor!

 

Comentarii (7)

01.08.2013, 12:14

Multumesc dragilor!!!

01.08.2013, 14:03

Foarte frumos, felicitari!!!

05.08.2013, 06:13

Felicitari !

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01