World congress of culinary traditions

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 15 Mar 2014, 17:56

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Faptul ca acest congres culinar a avut loc si intr-o zi de weekend,(el desfasurandu-se pe parcursul a mai multe zile) a fost si un bun prilej sa cunosc si in viata reala cativa oameni cu care pana acum am corespondat doar pe retelele de socializare sau,dupa caz la telefon.

 Primul om pe care l-am cunoscut astazi,este Albert Bertoni,o mare parte din cei care vor citi acest articol cu siguranta il stiu deja,este un om pasionat ca si mine de arta culinara si care,tot ce aseaza in farfurie este cu adevarat Arta. Datorita lui si tin sa ii si multumesc pe aceasta cale,am ajuns si noi astazi la Congress,daca nu mi-ar fi spus Albert ca ajunge in Bucuresti,nu m-as fi gandit,sincer sa merg,pentru ca mereu imi place sa profit la maximum de zilele de weekend pentru a sta cat mai mult prin bucatarie.Nu imi pare insa rau ca am ales sa merg,asa cum am spus am cunoscut oameni pe care ii apreciam dar pe care ii cunosteam doar virtual,ma bucur sa vad ca ei exista si in realitate  Tot astazi am vazut-o in carne si oase si pe draga mea Patricia Badaluta,o fata draga mie,pe care initial am cunoscut-o datorita site-ului bucataras.ro,si cu care mai apoi am pastrat o legatura,ba chiar am si vorbit la telefon doar sa ne vedem mai ramasese,astazi insa…s-a produs si aceasta minune,  

Ce s-a petrecut acolo in cadrul congresului….e mai greu de explicat,eu fiind atrasa mai mult de cei pe care i-am intalnit acolo,am vazut insa o expozitie de torturi pe care am s-o impart cu voi…

Eu sunt pasionata de torturi,prietenii mei care imi urmaresc pagina de facebook papabundetot,stiu deja asta,asa ca m-a bucurat sa vad acolo ca cineva “s-a gandit” si la mine si pasiunea mea 

In aer,plutea asa o incarcatura….am vazut bucatari medaliati,si cu siguranta cunoscuti si apreciati pentru munca lor,expozitii de preparate ,in mare parte traditionale,dar marele castig a fost socializarea reala.

Ne-am pozat,am povestit…a fost o sambata chiar frumoasa,in care am vauzt cu bucurie ca oamenii pe care ii stiu in mediul virtual chiar exista si se afla printre noi 

Cu siguranta,acum astept urmatorul eveniment culinar,la care sa fiu prezenta.

Sambata frumoasa dragii mei!

Comentarii (14)

15.03.2014, 19:33

Multumesc! ma bucur ca va place ce fac in timpul liber

15.03.2014, 19:36

foarte faina ocazia!

23.03.2014, 03:29

Asa spun si eu ca si Meri . Multe avantaje Dar cred ca importanta este pasiunea ce te face sa participi la asemenea evenimente . Cunosc sentimentul placut de a re-cunoaste oameni stiuti virtual Multumim ca ne-ai facut Impartasit placutul eveniment

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!