Zahar colorat

Postat de lira in Tipsuri pe 26 Sep 2010 | 11005 vizualizari

Comentarii (16)

27.09.2010, 22:43

28.09.2010, 07:52

28.09.2010, 10:54

fff interesant!!!

29.09.2010, 09:10

10.10.2010, 01:27

super

15.10.2010, 16:53

15.10.2010, 23:44

20.10.2010, 19:03

interesant de stiut .....multumesc Lira

21.10.2010, 10:02

super idei,

11.11.2010, 22:02

18.11.2010, 22:07

Draga Lira,
Este foarte interesanta ideea si eu una o apreciez din plin, acesti coloranti alimentari nu sunt toxici cum se banuie si am sa iti spun mai multe dupa cum urmeaza: eu am mai activat si pe un alt site gastronomic, totul a fost bine merci pana intr-o zi cand am atasat o reteta care se chema Trunchi de copac, era o reteta traditionala din Costa Rica si prietena mea cand a venit de acolo a venit si cu patru sticlute de coloranti: rosu, verde, albastru, galben iar la ei daca scrie pe eticheta ca este compus din X si Y pai este totul corect si adevarat, prietena mea verificand ingredientele trecute pe sticlute. Era o reteta interesanta, gustoasa si foarte colorata la care sincera sa fiu am muncit amandoua destul de mult. Dar stupoare am fost criticata si facuta in toate felurile de niste persoane inadaptate care nu cred ca au pus mana in viata lor pe o furculita sau o cratita care mi-au facut praf reteta si am fost foarte suparata, au fost colege "gustoase" care mi-au luat apararea si au fost de partea mea si a mai fost o a treia categorie care au spus ca ei sau ele ar proceda altfel si ar colora cu ceva natural, ok nu m-am suparat pe ei si chiar le-am multumit pentru sfat deoarece au avut o atitudine corecta si un limbaj frumos si corect. Dar am fost facuta praf ca am folosit la acea reteta coloranti alimentari drept pentru care nu am indraznit sa o mai atasez pe nici un site si chiar m-au facut sa imi fie rusine de acea reteta in care pusese-m mult suflet, deoarece nu mai vreau sa trec prin ce am trecut, iar un alt element de decor pentru care am fost facuta praf din nou a fost gelatina. Deci eu sunt 100% de acord sa folosim acesti coloranti alimentari si chiar am sa prepar si eu zahar colorat exact cum ai descris tu. Felicitari pentru articol.

19.11.2010, 09:52

si eu am folosit exact acest tip de coloranti gasiti tot la kaufland! insa un timp m-am ferit sa mai pun tot de frica celor ce ziceau ca sunt cu E-uri...daca tu zici Nico ca e ok atunci am mai mult curaj !si eu zic sa nu mai tii ascunsa retata!

19.11.2010, 12:53

ok Epu

26.11.2010, 21:41

15.06.2011, 11:51

foarte fain, tocmai ce am facut si eu dupa reteta ta, chiar e de folos acest articol

30.01.2012, 14:36

Interesant articolul, deşi eu mă feresc să folosesc coloranţi. Cu toate astea îi am în casă, pentru orice eventualitate, chiar pe aceştia pe care îi prezinţi tu.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!