Zarzare si corcoduse murate, foarte, foarte bune!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 27 Sep 2010, 22:00

 Pentru "pastila" de azi Bucataras in oras am 3 fotografii. Prima am facut-o unor zarzare si corcoduse murate. Zilele trecute am cumparat un borcan de muraturi asortate de la Olimpia. E prima data cind cumpar asa ceva, insa a meritat. Sint foarte bune, iar in plus am avut surpriza sa gasesc zarzare si corcoduse murate in el. Zarzarele erau in perioada in care nu-si formasera simburele. Sint crocante, excelente. Corcodelele au fost puse tot crude ... Acum, nu stiu cum ar fi un borcan de zarzare murate, insa insa in acesta, alaturi de castraveti, varza si ardei au iesit nemaipomenite.

A doua  fotografie am facut-o la Real (in AFI Cotroceni), unde am gasit rechin proaspat. Am si cumparat, desi pretul nu este chiar prietenos (60 ron kilogramul). Este foarte gustos si incomparabil cu rechinul congelat!

A 3-a fotografie este a unei cutii "La mosie" cu prune. Vreau sa va spun ca in primavara-vara am cumparat numai mere La mosie, care erau foarte gustoase, chiar daca nu aveau figura comerciala a  celor de import!

Comentarii (6)

27.09.2010, 22:51

Sefu ce bine arata rechinul ala

28.09.2010, 10:53

corcodusele erau in saramura sau in otet?

28.09.2010, 14:46

interesant, mie cred ca mi-ar fi placut borcanelul de muraturi!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21