Savarine sau pâinici cu legume?
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2024Bună, tuturor, Dacă citiți aceste rânduri probabil că sunteți puțin nedumeriți din cauza...articol complet
Placinta ciobanului cu legume
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 04.04.2024Anul aceasta mi-am propus sa pregatesc din retetele cu carne, dar in varainta cu legume, ca...articol complet
Clătite colorate – să fie desert.. să fie aperitiv?
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2024Primăvara e în toi și, odată cu ea, a venit și inspirația necesară pentru niște...articol complet
Chiftele tradiționale românești – Piftele
Postat pe: Gourmandine Data: 02.04.2024Iată o rețetă tradițională românească pentru piftele (chiftele): Ingrediente: 500 g carne...articol complet
Steak de conopidă – o rețetă de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2024Iată un fel vegan care se poate lua la trântă cu orice bucată de carne și va câștiga...articol complet
Gnocchi cu leurdă și rucola
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.03.2024Partea mea preferată în fiecare primăvară este abundența de plante și verdețuri care...articol complet
Crepes Suzette
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.03.2024De mult timp visez la aceste clatite frantuzesti in sos de portocale, dar habar nu am de ce...articol complet
Ficăței de pui cu ceapă – Chop Chop
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.03.2024Dragii mei, episodul cu numărul 15 din seria Chop Chop este aici. Azi vă arăt cum pregătesc...articol complet
Sarmale de post cu ciuperci
Postat pe: Laura Sava Data: 27.03.2024Dragilooor, veniti la o portie de sarmale de post cu ciuperci?! 😛 Noua ne plac foarte...articol complet
Falafel verde – ediție de primăvară
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.03.2024Da, a început sezonul produselor în minunata culoare a smaraldului. Falafelul verde este primul...articol complet
Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.03.2024Dacă vă plac clătitele și doriți să le pregătiți altfel decât în mod obișnuit, vă...articol complet
Tarta cu urzici de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 22.03.2024Stiti cumva cand vine soarele si vremea buna, sa fac si eu niste poze mai bune pe lumina...articol complet
Cremă de legume – cu gust de primăvară
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.03.2024Supă cremă de legume, de primăvară, din praz, dovleac și cartofi. Un răspuns-continuare la...articol complet
Green Curry hot pot – Chop Chop
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.03.2024Ce zici de un green curry făcut ca la carte? Ai nevoie de piept de pui Zdravăn Moldovenesc de...articol complet
Frigărui de conopidă cu sos de brânză
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2024Când locuiam în România și mergeam în piață, plecam având sacoşele pline cu legume,...articol complet
Curcan fript, da’ bun, în stil american – Peneș Curcanul
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.03.2024Știți deja că îmi plac mâncărurile care nu necesită un timp de gătire prea mare, eu vreau...articol complet
Tocăniță de miel cu tarhon
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.03.2024Tema acestei săptămâni, “De prin piață”, m-a bucurat încă din primul moment. Accept...articol complet
Alba ca zapada de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 18.03.2024Am inceput postul cu una din prajiturile mele preferate inca din copilarie, alba ca zapada....articol complet
Pentru prima data la Cluj
Postat pe: Laura Sava Data: 15.03.2024Si iata-ne ajunsi si-n Cluj-Napoca! Pentru prima data la Cluj! De 4 ani astept sa ma...articol complet
Supă picantă de pui cu fenicul
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.03.2024Când mă gândesc la conceptul de „cald și reconfortant”, prima dată îmi vin în minte...articol complet