modules/forum/post.tpl

trucuri pt frumusete, creme ,produse cosmetice

22.09.2010 / 17:03

Nick: adasev12
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.07.2010
Retete: 440
Scrie-i mesaj privat

ela a spus:

leac pt caderea parul:o data sau de doua ori pe saptamana se maseaza pielea capului cu mujdeiul preparat din 2-3 catei de usturoi(fara sare)care se pune intr-un tifon si se leaga.nu trebuie apasat prea tare.dupa aceasta se pune pe cap o casca de plastic si se leaga cu un batic.se spala apoi parul cu un sampon de plante dupa 2-3 ore.mirosul nu este grozav dar rezultatele,da...

o sa incerc si eu, ca deja e groaznic ....imi cade cu nemiluita...

Citeaza

22.09.2010 / 17:10

Nick: adasev12
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.07.2010
Retete: 440
Scrie-i mesaj privat

fetelor, eu as mai avea o problema: imediat ce da caldura primavara imi ies pete pe obraji, pana spre urechi ca niste pistrui , si tine pana toaman ...iarna dispar complet...oare s-ar putea estopma cu ceva, sau decolora?

cica lamaia  ar fi buna...va rog, daca stiti ceva tratamente...

Citeaza

22.09.2010 / 18:10

Nick: adasev12
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.07.2010
Retete: 440
Scrie-i mesaj privat

Bunica a spus:

Ce piele fina ramane dupa zatul de cafea! Folositi-l in mod special pentru maini!

eu obisnuiam s afolosesc zat de cafea contra celulitei...masam coapsele si abdomenul cu el bine-bine apoi infoliam si lasat vreo 2 ore...intr-adevar catifeleaza pielea...s-a redus si celulita putin, dar acum e la loc....

Citeaza

22.09.2010 / 18:13

Nick: adasev12
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.07.2010
Retete: 440
Scrie-i mesaj privat

crisad a spus:

cand am timp folosesc masti de malai  /tarate cu albus de ou putina drojdie de bere si zeama de lamaie pt fata (ten mixt) iar pt par masca din galbenus de ou miere ulei de masline sau ricin si putina zeama de lamaie(un galbenus de ou o lingura de miere una de ulei masline si zeama de lamaie ) vara mai imi trec o rosie peste fata sau mai fac un amestec de rosii iaurt si castraveti  facut la blender si aplic pe fata si gat .Pt corp uneori imi frec pielea cu malai  un peeling f bun

si eu folosesc malaiul, dar inmuiat in  lapte fierbinte...las sa se raceasca si masez energic....il fol. in general pt fata, dar o sa incep si pe corp, mai ales coapse, fese si abdomen...unde este materie din plin....

Citeaza

22.09.2010 / 19:06

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

ela a spus:

masca pt regenerarea si cresterea parului:1galbenus ou,1ingurita zeama lamaie,1 ingura alcool medicinal,10picaturi ulei ricin,10picaturi vit A,1lingurita ulei masline.se amesteca totul si cu o pensula de vopsit parul se intinde compozitia pe par,insistand la radacini.se acopera  parul si se lasa compozitia cat mai multe ore,chiar o noapte intreaga.se spala apoi parul ca de obicei.face minuni masca care se pune de 2ori pe saptamana.dupa putin timp se pot vedea pe pielea capului fire noi de par.la compozitia de mai sus se adauga si o lingurita miere

Adase3v,aceasta masca este f buna,efectiv se vede la radacini ca iti creste par nou dupa un timp de folosit regulat,de 2-3 ori pe saptamana

Citeaza

22.09.2010 / 20:41

Nick: adasev12
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.07.2010
Retete: 440
Scrie-i mesaj privat

ela a spus:

Adase3v,aceasta masca este f buna,efectiv se vede la radacini ca iti creste par nou dupa un timp de folosit regulat,de 2-3 ori pe saptamana

k, sper sa mearga...cam des de 3 ori pe sapt., dar am as aincerc, ca deja sunt disperata...nu vreau sa-mi pierd parul...nici sa-l tund....

Citeaza

22.09.2010 / 21:24

Nick: eclerash
Bucataras incepator
Bucataras din: 18.04.2010
Retete: 38
Scrie-i mesaj privat

pentru caderea parului este suficient si masajul pielii capului cu ulei de ricin.este recunoscut pentru puterea sa de regenerare atat pe scalp cat si  in alte zone precum sprancene sau gene...dar in cazul genelor trebuie sa fiti atente ca daca va dati seara si nu aveti grija dimineata sa-l indepartati bine rimelul nu mai rezista.

Acest mesaj a fost modificat de eclerash
Ultima editare: 22.09.2010 21:25:21

Citeaza

19.10.2011 / 13:00

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

 Uleiul de masline

 1. Paradontoză
            Prin masarea periodică a gingiilor cu ulei de măsline s-a observat că este mult diminuat pericolul parodontozei. Folosiţi ulei de măsline de trei ori pe zi.

            2. Ulcer duodenal
            Se bate un albuş de ou prospăt cu o linguriţă de zahăr pudră şi o lingură de ulei de măsline până se face cremă. În fiecare dimineaţă se consumă acest amestec pe stomacul gol timp de 10 zile.

            3. Gastrită
            O linguriţă de ulei de măsline extravirgin, luată înainte de fiecare masă protejează stomacul împotriva ulcerului şi a gastritei.

            4. Constipaţie
            Dacă se consumă o lingură sau două de ulei de măsline dimineaţa, în combinaţie cu zeamă de lămâie sau cafea se previne constipaţia.

            5. Balonări şi arsuri la stomac
            Folosiţi 250ml ulei de măsline presat la rece, 1 kg miere de albine şi 4 lămâi trecute prin maşina de tocat carne. Se amestecă totul şi se ţine în borcane la frigider. Se iau 3 linguri pe zi, cu 30 minute înaintea meselor.
            Cura cu salată de pătrunjel este de asemenea eficientă. Se mănâncă zilnic, timp de două săptămâni o legătură de pătrunjel tăiat mărunt, la care se adaugă puţin ulei de măsline şi puţină lămâie. Este şi un detoxifiant excelent al organismului.

            6. Eliminarea pietrelor de la vezica biliară
            Reţeta 1: Folosiţi 200 grame ulei de măsline, un gălbenuş de ou, zeama de la o lămâie, 40 ml. coniac natural de bună calitate, 1 linguriţă de zahăr, miere naturală. Se amestecă şi se bea cu înghiţituri rare. Staţi apoi culcat pe partea dreaptă, cu picioarele la piept. Urmăriţi-vă scaunul şi veţi observa că aţi eliminat pietricele.
            Reţeta 2: Folosiţi 250 ml ulei de măsline. Cantitatea se bate puternic cu zeama de la trei lămâi până ce uleiul devine lăptos. Beţi acest amestec două zile la rând.

            7. Eliminarea pietrelor de la bilă
            Se râşnesc seminţe uscate de pepene roşu. Timp de 10 zile, dimineaţa pe nemâncate se ia o linguriţă din pulberea obţinută împreună cu o lingură de ulei de măsline presat la rece şi se stă culcat pe partea dreaptă 20 minute.
            Tratamentul durează 3 luni, câte 10 zile pe lună.

            8. Probleme hepatice sau biliare
            Se pot lua 1-2 linguri de ulei dimineaţa, înainte de masă sau 1-2 linguri de ulei înaintea fiecărei mese. Este recomandat ca după înghiţirea uleiului să se stea culcat o jumătate de oră pe partea dreaptă. Dacă medicul constată că pietrele sunt destul de mici pentru a putea fi eliminate fără să se blocheze, se amestecă o jumătate de ceaşcă de ulei de măsline cu o jumătate de ceaşcă cu suc de lămâie sau grapefruit şi se bea seara înainte de culcare. Dimineaţa se  bea ceva fierbinte şi apoi e posibil ca pietrele să fie eliminate. Alteori se poate posti două zile înainte, bând suc de mere din două în două ore, iar în cea de a doua seară se bea amestecul de ulei şi suc de lămâie. Astfel se va curăţa vezica, se vor dizolva sau elimina pietrele mici.

            9. Artroza
            Se toarnă ulei de măsline peste frunze tinere de nuc şi se lasă timp de 3-4 ore, după care se aplică frunzele în 3-4 straturi pe locul bolnav. Masajul cu ulei de măsline şi suc de lămâie este şi el eficient. Încălziţi pe foc un amestec de ulei de măsline şi suc de lămâie, apoi masaţi-vă cu el articulaţiile dureroase. Aplicaţi un bandaj şi lăsaţi-l şi peste noapte.

            10. Reumatismul
            Se fierb 10 minute: o ceapă mare tăiată fin, 4 linguri ulei de măsline, 150 ml apă şi 40 grame untură nesărată. Se bea foarte caldă mai multe seri la rând. După două ore, la culcare, se bea un decoct de cruşon (o linguriţă la cană, fiert 3 minute). Tratamentul se face o dată pe an, timp de 7 zile. Se pun opt linguri de piper negru măcinat într-un litru de rachiu tare şi se lasă la macerat 5-7 zile. Se filtrează şi se masează cu această soluţie zonele dureroase de 2-3 ori/zi.

            11. Ciocuri pe coloană
            Alifia de sânziene: 20 grame de plantă uscată, bine mărunțită se pun la macerat timp de 12 ore în 30 mililitri spirt sanitar, într-un borcan închis ermetic. Se adaugă 200 ml ulei de măsline şi se ţine în "bain marie" timp de 3 ore, agitând vasul din când în când. Se lasă în repaus trei zile, după care se filtrează.
            După filtrare, se pune într-un vas pe foc şi se adaugă 60 grame ceară de albine, amestecându-se continuu până se topeşte. După răcire, se păstrează la rece. Se fac  fricţionări de-a lungul coloanei vertebrale în fiecare seară.

            12. Arsuri
            Uleiul de măsline s-a dovedit eficient pentru calmarea arsurilor. Se combină cu albuş de ou şi se aplică pe locul afectat.

            13. Ten deshidratat
            În cazul tenului obosit şi uscat, uleiul de măsline se folosește sub formă de comprese călduţe pe pomeţi, pe frunte sau tâmple.

            14. Creme antirid
            Pentru tenul ridat şi uscat este recomandată o mască dintr-un ou crud bătut bine, o lingură cu: lămâie, pepene, morcovi, castraveţi. Masca se aplică se faţă pentru 15-20 de minute, apoi se spală cu apă călduţă. Se repetă de trei ori pe săptămână. Efect de întinerire a tenului şi de netezire a ridurilor are şi masca din ulei de măsline amestecat cu tărâțe, care se aplică în acelaşi mod.

            15. Tonifierea tenului
            Se amestecă o lingură cu ulei de măsline şi suc de castravete. Se adaugă argilă până se obţine o pastă care se aplică pe faţă în strat subţire timp de 20-30 de minute, apoi se spală cu apă călduţă. Dacă tenul este foarte uscat, doza de ulei poate fi mărită. Pentru hidratare, uleiul de măsline se poate combina cu argilă şi gălbenuş de ou. Pentru ca măştile să îşi facă efectul, trebuie repetate o dată la două zile.

            16. Pete maronii
            Amestecaţi bine o lingură de mălai cu un sfert de linguriţă de pudră din coajă de portocală (se poate realiza din cojile uscate de la o portocală, măcinate fin într-o râşniţă de cafea), o lingură de lapte bătut şi o linguriţă de ulei de  măsline. Aplicaţi pasta obţinută pe faţă şi pe decolteu, lăsând-o să acţioneze până când începe să se usuce. Masaţi uşor pielea cu degetele, până când devine strălucitoare. Clătiţi faţa mai întâi cu apă caldă, apoi cu apă cât mai rece. Veţi îndepărta astfel petele maronii, iar pielea va deveni netedă şi catifelată.

            17. Mască pentru ten gras
            Amestecaţi bine o linguriţă de mălai cu câteva picături de zeamă de lămâie verde, jumătate de linguriţă de lapte şi jumătate de linguriţă de ulei de măsline. Aplicaţi pasta obţinută pe piele, lăsând-o să acţioneze o jumătate de oră. Clătiţi din abundenţă cu apă călduţă.

            18. Contra acneei
            Comprese cu ulei de măsline. Încercaţi amestecul următor:
            ulei de măsline virgin, plus 100 picături de ulei aromat de lavandă (ulei esenţial, nu industrial). Se amestecă bine şi se aplică pe coşuri sub formă de comprese sau se fricţionează uşor. Primele efecte apar după câteva zile.

            19. Mâini şi unghii
            Pentru a vă întări unghiile înmuiaţi-le timp de 10 minute în ulei de măsline călduţ, o dată pe săptămână. Ele vor deveni mai puţin casante. Această practică are meritul de a reduce cuticulele. Dacă aveţi mâinile uscate, roşii sau crăpate, încălziţi puţin ulei de măsline într-un bol la cuptorul cu microunde (atenţie, uleiul de măsline nu trebuie să fiarbă!).
Înmuiaţi-vă mâinile timp de 15 până la 20 minute, o dată la două zile şi pielea se va calma. Pentru a avea mâini cu pielea fină, masaţi-le cu ulei de măsline amestecat cu o linguriţă de zahăr.

            20. Îngrijirea părului
            Uleiul de măsline conferă strălucire părului uscat şi deteriorat. Pentru păr este indicată o mască hidratantă pregătită dintr-un gălbenuş de ou şi o lingură cu ulei de măsline. Părul se masează cu acest amestec cu 20 de minute înainte de baie. Uleiul de măsline trebuie folosit însă în cantităţi mai mici, pentru că în exces poate provoca o uşoară îngrăşare a părului. Contra căderii părului se fac frecţii ale pielii capului cu ulei seara, timp de 10 zile.

Acest mesaj a fost modificat de MIUTA
Ultima editare: 19.10.2011 13:01:24

Citeaza

19.10.2011 / 13:32

Nick: Criss
Bucataras Chef
Bucataras din: 13.07.2010
Retete: 544
Scrie-i mesaj privat

eclerash a spus:

pentru caderea parului este suficient si masajul pielii capului cu ulei de ricin.este recunoscut pentru puterea sa de regenerare atat pe scalp cat si  in alte zone precum sprancene sau gene...dar in cazul genelor trebuie sa fiti atente ca daca va dati seara si nu aveti grija dimineata sa-l indepartati bine rimelul nu mai rezista.

 Ai incercat acest tratament? Eu am o problema cu parul, imi cade mai ales in zona superioara a capului, intre frunte si varful capului. In rest am o coama de toata frumusetea. Sa fie oare produsele de styling de vina?

Citeaza

19.10.2011 / 22:02

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

Criss a spus:

 Ai incercat acest tratament? Eu am o problema cu parul, imi cade mai ales in zona superioara a capului, intre frunte si varful capului. In rest am o coama de toata frumusetea. Sa fie oare produsele de styling de vina?

 Nu am incercat.Le-am primit pe mail de la o prietena si m-am gandit ca ar fi util pentru toata lumea sa stie cat de pretios este uleiul de masline.

O alta prietena a folosit la stoparea caderii parului,galbenusul de ou(de casa)pe post de sampon si se clatea pe par cu otet amestecat cu apa calduta.Am uitat sa spun ca de doua ori pe saptamana inainte de a se spala pe cap se dadea cu o fiola de solutie(radacina de ginseng chinezesc)si statea acoperita cu un batic o ora,apoi se spala cu galbenus si se clatea cu otet.Fiolele cu radacina de ginseng se gasesc la orice plafar sau farmacie verde si costa in jur de 55 lei si contin 12 fiole.

Stiu sigur ca nu i-a mai cazut parul si chiar ii crestea sub breton pufisor fin de par.

Sper sa-ti fie de folos Criss.

Acest mesaj a fost modificat de MIUTA
Ultima editare: 19.10.2011 22:06:22

Citeaza

12.08.2014 / 10:37

Nick: lilyda
Bucataras incepator
Bucataras din: 12.08.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Pentru tratamentul ridurilor eu folosesc un supliment ce se numeste Impreskin. Il iau deja  de o luna de zile si au inceput deja sa apara primele rezultate. Ma bucura nespus acest lucru, mai ales ca pana acum am incercat foarte multe   remedii pentru a scapa de riduri, dar nici unul dintre ele nu a functionat.  Daca pana la sfarsitul curei produsul asta o sa ma ajute sa scap definitiv de riduri o sa fie extaordinar. O piele intinsa si sanatoasa ma poate  face cu cativa ani mai tanara si asta e un lucru foarte important  pentru mine!

Citeaza

06.11.2014 / 13:35

Nick: fodorcaz
Bucataras incepator
Bucataras din: 18.03.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Buna ziua!

Am auzit si eu de produsul  ala ca poate indeparta ridurile, dar imi e greu sa cred ca poate inlatura chiar totul.  Poate ca ajuta la ameliorarea situatiei si in timp mai ascunde din riduri!

Citeaza

27.02.2015 / 13:05

Nick: zortea
Bucataras incepator
Bucataras din: 06.06.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Un filmulet interesant desre Impreskin 

https://www.youtube.com/watch?v=05-jfSuHLx4

Citeaza

10.04.2015 / 12:51

Nick: marya1
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.07.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Un produs  cosmetic interesant

www.realash.ro

Citeaza

20.04.2015 / 10:25

Nick: corapaun
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.05.2014
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Nu prea ar trebui sa folosim produse pentru a ne infrumuseta, dar nu prea avem ce sa facem deoarece timpul trece si aspectul nostru se schimba. 

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]