Reteta zilei - martie 2024

Reteta de amandina-varianta Miha

postat de:Constelatialeu

Bucataras Suprem

Iata cum se prepara Reteta de amandina-varianta Miha Blat : Eu am ales sa coc 3 blaturi separat, din compozita obtinuta am impartit-o in 3 parti egale si am copt 3 foi in tava cu dimensiunea de 25/35 cm, se poate coace si intr-o tava cu dimesiuni mai mici si iese blatul mai inalt, fiecare...

Reteta de saratele cu cascaval

postat de:mirela0911

Bucataras Minunat

Iata cum se prepara Reteta de saratele cu cascaval In bolul robotului se pune faina cernuta, se face o gropita in mijloc in care se pune jumatate de lingurita de zahar si drojdia prospata, zdrobita. Se toarna deasupra cca 100 ml lapte caldut. Se amesteca putin in acea adancitura si se lasa 5...

Reteta de prajitura turnata, cu branza si afine

postat de:oanapl

Bucataras Top-Chef

Iata cum se prepara Reteta de prajitura turnata, cu branza si afine Umplutura: Într-un bol se pune brânza, zahărul măcinat și esența de vanilie și ouăle și se mixează cu mixerul vertical. Se pun cele 2 linguri de griș, se încorporează apoi se pun afinele și se...

Mancare de urzici

postat de:Andra_Constantinescu

Bucataras Top-Chef

Urzicile se spala, cu grija, in mai multe ape, apoi se oparesc in apa clocotita. Se iau din apa, se scurg si se lasa sa se racoreasca. Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se inabuse in ulei cu putina apa pana cand devine aurie, apoi se adauga urzicile tocate, o cana din zeama in...

Desert mucenici cu aluat de cozonac

postat de:-Licurici-

Bucataras senzational

Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, apoi se face o gaura in mijloc. Se pregateste o maia din drojdie, zahar, putin lapte cald si o lingura de faina. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia, apoi se lasa cateva minute, pana se umfla. Maiaua se pune in gaura din...

Reteta de mucenici moldovenesti - alta varianta

postat de:Constelatialeu

Bucataras Suprem

Iata cum se prepara Reteta de mucenici moldovenesti - alta varianta Sirop : Am pus la fiert apa cu zaharul si coaja de lamaie, apoi l-am lasat la racit.  Ingredientele mi le-am pregatit de seara si le-am lasat la temperatura camerei. Intr-un castron am cernut faina. Am amestecat...

Desert tort 8 Martie, cu nuca, stracciatella, frisca si capsuni

postat de:Ancutsa

Bucataras Chef

  Blatul: se bat spumă albușurile cu un praf de sare și îndulcitorul. Se adaugă, pe rând, gălbenușurile, uleiul, apa rece și vanilia pudră, omogenizând. De obicei, la blatul cu nucă pun 7 linguri cu nucă și 2 cu făină, însă de data aceasta l-am vrut...

Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

postat de:katty

Bucataras Top-Chef

In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine. Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete, le scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins punem ceapa tocata fin, apoi  morcovul curatat si taiat semirondele. Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat usor, adaugam...

Desert Kurtos Kalacs la tava

postat de:madi_marin

Bucataras Top-Chef

Într-un castron se freacă drojdia cu zahărul, apoi se adaugă laptele călduț, se amestecă , apoi se presară deasupra o linguriță de făină cernută din cantitatea măsurată . Se lasă la odihnit 10 minute. Făina se pune în vasul robotului , se presară sarea, apoi...

Ciorba de cartofi noi cu costita afumata

postat de:mihaelar63

Bucataras Suprem

Costita afumata se spala si se pune la fiert in 3l apa cu foaia de dafin. Nu sarati, afumatura de casa are suficienta sare. Cat  timp fierbe costita ,curatati si spalati legumele . Ceapa se taie marunt. Radacinoasele se taie rondele. Adugati la fiert...

Retetă de pesto de leurdă I Video

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

În aceasta reteta video, vă vom arăta cum să pregătiți un Pesto de Leurdă proaspăt și aromat, perfect pentru a aduce o notă rafinată și sănătoasă în bucătăria ta. Cu leurdă, un ingredient plin de nutrienți și beneficii pentru sănătate, veți crea un pesto...

Desert placinta cu branza

postat de:gaby_duceag

Bucataras Minunat

Amestecati toate ingredientele pentru umplutura. Untul il topiti si raciti. Omogenizati amestecand bine, bine si adaugati stafidele. Lasati bolul deoparte si pregatiti aluatul. Puneti intr-un ibric, pe foc, laptele cu uleiul si zaharul. Lasati sa fiarba apoi opriti...

Tarta cu branza dulce si mandarine

postat de:katty

Bucataras Top-Chef

Pregatim mai intai crusta. Framantam faina cu untul rece taiat cubulete, apoi adaugam zaharul pudra si oul si amestecam un aluat nelipicios pe care il punem intr-o folie de plastic si il dam la rece pentru 1/2 de ora. Intindem aluatul cu sucitorul si il asezam intr-o forma de tarta, tapetand...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de cafea si crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:03

Tom Kha Gai - Supa tailandeza de pui . Nr.4 din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:01

Borș de cartofi, cu multă verdeață și smântână

de RODIMUR 8

pe 12.03 la 23:07

 Supa de parmezan

pe 12.03 la 20:45

Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc

pe 12.03 la 20:36

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]