Reteta zilei - aprilie 2024

Thai red curry cu legume

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

  Incinge uleiul intr-un wok, pune ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt, amesteca pana devine ceapa translucida. Adauga legumele taiate in felii sau bastonase si lasa 2-3 minute sa se gateasca legumele, la foc mic, fara sa se inmoaie prea tare. Pune si pasta red curry,...

Pilaf din orez si bulgur cu snitele de pleurotus

postat de:Valclaudia

Bucataras Suprem

Spalam ciupercile si le desprindem din buchetele. Taiem coditele, le trecem prin robot. Palariile ciupercilor se pudreaza cu putina sare fina si se lasa cca. jumatate de ora intr-o sita din plastic, la scurs. Din faina + sare + piper + turmeric + apa minerala, formam o compozitie de...

Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic....

Desert cozonac dungat

postat de:mirela0911

Bucataras Minunat

Se pregateste maiaua. Se amesteca laptele caldut impreuna cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa sa se activeze si sa dospeasca timp de 10 minute. Intre timp, in bolul mixerului se pune faina alba, sarea, zaharul pudra, smantana, ouale batute si untul la temperatura camerei....

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

postat de:simona72

Bucataras Minunat

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui deget sau putin mai groase de atat. Leurda si patrunjelul se clatesc sub jet de apa, se taie...

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în bucăți potrivite. Într-o tigaie mare, încingeți puțin ulei de măsline și...

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline și căliți ceapa și morcovul tocate mărunt...

Desert semilune cu crema de nuci si ciocolata

postat de:mirela0911

Bucataras Minunat

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu praful de sare. Se lasa deoparte. Untul cu zaharul se mixeaza bine pana devine spumos.  Faina, nuca macinata si praful de copt se amesteca. Se adauga peste crema de unt in 2 reprize si se mixeaza bine. Se adauga spuma de albusuri in etape,...

Drob de miel cu verdeata si leurda

postat de:Sim0na

Bucataras incepator

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am pregatit ingredientele. Organele le-am curatat, le-am taiat in bucati mai mici   si le-am pus la fiert impreuna cu carnea. Am spumat de cate ori a fost cazul. Separat am pus la fiert cele...

Desert pasca cu branza si vanilie

postat de:Rocsi

Bucataras Suprem

Aluatul: Drojdia o amestecati cu 4-5 linguri lapte caldut. Intr-un bol cerneti faina. Adaugati drojdia dizolvata, oul, smantana si amestecati. Puneti indulcitorul, un praf de sare si vanilia. Incorporati laptele treptat si framantati pana obtineti un aluat omogen. La final turnati untul topit...

Cozonac cu rahat

postat de:reisnaor_2006

Bucataras senzational

      Pregatim maiaua din putin lapte caldut, drojdia si 1 lingura de faina. Restul de lapte il incalzim putin impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina amestecata cu praful de sare, punem mirodenile, maiaua si amestecam usor. In timp ce framantam, adaugam laptele...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și adăugați morcovul ras. Căliți morcovul până devine moale și își eliberează aroma....

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

postat de:laura_n

Bucataras Top-Chef

Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella: Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-un castronel, se pun drojdia, o lingurita de zahar si putina apa calduta. Se lasa sa se activeze...

Reteta gustoasa de fasole verde la cuptor

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de fasole verde la cuptor: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-o tava pentru cuptor, puneți fasolea verde decongelată pe o foaie de copt și adăugați uleiul de măsline, parmezanul ras, sarea, piperul, boiaua dulce,...

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

postat de:Caty

Bucataras junior

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem verdeata preferata pe ou. Ude fiind si oul, si verdeata, aproape ca se vor lipi si va fi usor sa...

Desert cozonac cu ciocolata si coaja de portocale

postat de:mirela0911

Bucataras Minunat

Din aceasta cantitate au iesit doi cozonaci impletiti si unul simplu, mai mic.  Intr-un bol se cerne faina. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita apoi se presara 1 lgt de zahar. Se incalzesc 100 ml lapte si se toarna peste drojdie. Se amesteca usor si cu putina faina si...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]