Retete culinare din Germania

Retete traditionale din Germania

Alegeti din multitudinea de retete adunate de bucatarasii nostri, preparate unice si potrivite pentru orice sezon sau pentru evenimente speciale. Dulciuri aromate si preparate gustoase din carne de pui, vita sau porc.


Retete germane originale

Gatiti cu noi mancaruri traditionale nemtesti: turta dulce, brezel sau salata bavareza. Bucataria germana este atat de bogata incat cu siguranta satisface cele mai pretentioase gusturi. Noi bucatarasii suntem niste gurmanzi, asa ca preparatele propuse de noi sunt niste delicii in adevaratul sens al cuvantului.

Reteta de minitarte cu crema de vanilie si fructe

Postat de: panacris

Iata cum se prepara Reteta de minitarte cu crema de vanilie si fructe Se prepară aluatul pentru blat: untul moale, se amestecă cu făina cernută, oul bătut, zahărul pudră și apa. Se... Citeste continuarea

Reteta de chec de carne tocata cu aroma de toamna

Postat de: panacris

Iata cum se prepara Reteta de chec de carne tocata cu aroma de toamna Pâinea se taie cubulețe și se pune la umezit într-un vas încăpător cu laptele și eventual se... Citeste continuarea

Reteta de supa de pui cu varza, cartofi si dovleac

Postat de: panacris

Iata cum se prepara Reteta de supa de pui cu varza, cartofi si dovleac Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece, cca. 20 de minute. Între timp se pregătesc legumele.... Citeste continuarea

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Postat de: panacris

Iata cum se prepara Reteta de friptura de porc cu roade de toamna Carnea se taie bucățele și se pune la gătit împreună cu ceapa prăjită cca. 120 de minute la foc mic,sau slow cook,... Citeste continuarea

Reteta vestita de salata Barbie

Postat de: Ksenya

Iata cum se prepara Reteta vestita de salata Barbie  Intr-un castron sfecla fiarta am dat-o prin razatoarea mare. Ceapa am tocat-o si sotat-o intr-o lingura de ulei pana s-a caramelizat... Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: panacris

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,... Citeste continuarea

Salata calda de cartofi cu sunca, ceapa verde si ridichi

Postat de: panacris

Cartofii se spală și se pun la fiert într-un vas încăpător, în apă rece, cu 1 lingura de sare, cca. 20 de minute. După ce au fiert se curăță și taie bucăți medii.... Citeste continuarea

Ceapa umpluta, la cuptor

Postat de: mosuletulene

Se scobesc cu grija cepele, miezule se toaca si se pune la calit cu ulei si putina apa, la care se adauga oregano, se adauga ardeii tocati, cand se inmoaie se adauga carnea, cu rabdare se amesteca... Citeste continuarea

Ciolan de porc la Multicooker

Postat de: panacris

În primul rând ne ocupăm de marinadă. Se amestecă într-un vas uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua, dulceața picante de prune, semințele de chimen, boabele de... Citeste continuarea

Gulii umplute cu branza si spanac

Postat de: panacris

Guliile se curăță, apoi feliază, în felii mărișoare. Se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă rece cu puțină sare, la foc mediu cca. 10 minute. Feliile de guile se... Citeste continuarea

Gem express de fructe de padure / Rote grutze

Postat de: ctlina

Intr-o oala pe foc amestecati fructele cu indulcitorul, vanilia si 4 linguri de apa. Lasati sa fiarba impreuna timp de 12 minute.  Adaugati pudra din konjac si amestecati. Fierbeti... Citeste continuarea

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Postat de: panacris

Într-un vas special pentru paste sau o oală mai înaltă se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu sarea de mare. Când apa clocotește se adaugă pastele și se lasă la fiert... Citeste continuarea

Fleica de porc umpluta

Postat de: panacris

Fleica se bate ușor cu ciocanul de carne pentru a se obține un dreptunghi de cca. 3 cm înălțime. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Într-un vas încăpător se... Citeste continuarea

Cotlet de porc aromatizat

Postat de: panacris

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă... Citeste continuarea

Desert biscuiti Burgenland cu bezea si gem

Postat de: eumimi

Mai intai punem faina intr-un bol. Adaugam zaharul pudra, untul taiat cubulete, galbenusurile si esenta si incepem sa framantam. Adaugam si laptele rece si framantam bine aluatul. Nu este un aluat... Citeste continuarea

File de curcan gatit lent, cu dulceața de afine si dulceata de ceapa

Postat de: panacris

Pieptul de curcan se dezosează, se filetează apoi se asezonează de sare, piper, cimbru și boia dulce. Se așează într-un vas de sticlă se adaugă vinul și uleiul de măsline, se... Citeste continuarea

Desert semilune cu iaurt si aroma de spekulatus

Postat de: panacris

Într-un bol încăpător se toarnă iaurtul,  se adaugă ouăle, sarea, zahărul tos și zahărul vanilinat și se amestecă cu un tel sau mixerul până ce se obține o... Citeste continuarea

Cartofi, praz si carne tocata de vita, gatite la slow cooker Crock Pot

Postat de: panacris

aslow cooker Crock Pot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute. Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele, apoi prazul și... Citeste continuarea

Ceafa de porc gatita la slow cooker Crock Pot

Postat de: panacris

Ceafa de porc se asezonează de sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot .  Ceapa roșie și ardeiul kapia se... Citeste continuarea

Currywurst (Germania)

Postat de: ctlina

Amestecati sosul de rosii cu mustarul,  otetul, bulionul, zaharul, sare si piper. Colorati ceapa curatata si tocata in uleiul incins cu carnatii taiati bucati.  . Varsati... Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu verdeturi si usturoi, gatite la slow cooker Crock Pot

Postat de: panacris

Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul slow cooker Crock Pot , sau într-un vas termorezistent.... Citeste continuarea

Castraveti picanti pentru burgeri

Postat de: Ksenya

  Castravetii se spala si se taie felii, daca vreti sa-i dati un aspect mai interesant ca mine, folositi decojitorul special. Se adauga intr-un lighean incapator. Ceapa se taie... Citeste continuarea

Cordon bleu din piept de pui

Postat de: panacris

Pieptul de pui se tranșează, adică se taie pe din două, pe lung, apoi se bate ușor, să se aplatizeze. Astfel se obțin 8 bucăți de file din piept de pui. Pe fiecare felie se așează... Citeste continuarea

Hamburger de casa cu carne de porc

Postat de: Monica1997

Intr-un bol se amesteca carnea cu oul, sarea, piperul, mararul si busuiocul tocate marunt, adaugam si cimbrul dupa care omogenizam compozitia. Vom forma bile din compozitia obtinuta pe care le... Citeste continuarea

Aperitiv branza Brie in crusta de pesmet

Postat de: panacris

Ouăle se bat energic cu muștarul până se omogenizează. Brânza Brie, se taie în două sau în baștonașe mai groase,  se trece prin făină, amestecul de ouă,... Citeste continuarea

Desert guguluf cu visine si samburi de cacao

Postat de: panacris

Vișinile desamburite, mai bine spus curățate de sâmburi, se acoperă cu cele 3 linguri de zahăr și se lasă la odihnă, până ce se prepară aluatul de bază al gugulufului.... Citeste continuarea

Desert tort Padurea Neagra

Postat de: katty

Mai intai pregatim blatul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam zaharul si batem in continuare pana capata astectul unei smantani... Citeste continuarea

Cotlete cu legume si carnati la slow cooker Crock-Pot

Postat de: panacris

Într-un vas termorezistent, în cazul meu în vasul CrockPot-ului se așează intercalat bucățile de cotlet și cârnații. Se presară condimentele: boia de ardei dulce,... Citeste continuarea

Desert crema de vanilie cu samburi de cacao si capsuni

Postat de: panacris

Gălbenușurile de ou se amestecă energic cu 5 linguri de zahăr, un plic de zahăr vanilinat, laptele și amidonul la Bain Marie, sau într-un vas special pentru fiert laptele... Citeste continuarea

Desert prajitura Ochiuri de oua

Postat de: alinutza2018

Se incinge cuptorul la 180 g C. Caisele se lasa intr-o strecuratoare, la scurs. Budinca se face conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Se pune folie alimentara peste, sa nu se... Citeste continuarea

Iepure cu cartofi dulci, busuioc și rozmarin

Postat de: panacris

Iepurele întreg se spală se curăță de eventualul puf rămas, apoi se masează cu ulei de măsline, sare și boia de ardei dulce. Cartofii dulci se curăță, apoi se taie rondele... Citeste continuarea

Desert prajitura svaba cu mere si coacaze

Postat de: mihaelar63

Merele se spala, se curata de seminte si se taie in jumatati. Jumatatile se feliaza, fara a se desparti unele de altele. Ouale se bat spuma cu zahar. Incorporati untul moale.... Citeste continuarea

Covrigi bavarezi

Postat de: ioana_lupu

Incalzim putin apa cu laptele si cu mierea. Adaugam aici 100 g faina si drojdia (cand laptele e caldut, sa nu ne arda la mana), omogenizam si lasam deoparte pentru 10-15 minute, timp in care se... Citeste continuarea

Eintopf cu carne de vitel

Postat de: panacris

Se curăță toate legumele, se spală, apoi se taie cubulețe. Rasolul porționat se pune la fiert, în oala sub presiune cu apă rece, împreună cu legumele,  foaia de dafin... Citeste continuarea

Desert guguluf cu branza si caise

Postat de: mihaelar63

Pentru inceput se amesteca toate ingredientele pentru umplutura intr-un bol . Folositi mixerul de mana . In alt bol separat se bat ouale impreuna cu zaharul pana devin spuma . Se aduga... Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de: panacris

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,... Citeste continuarea

Varza rosie calita la slow cooker Crock-Pot

Postat de: panacris

Se curăță, toacă ceapa și varza roșie murată, se pune la călit în ulei de floarea soarelui, neacoperit, la foc mediu, cca 20 minute, în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot... Citeste continuarea

Franzele cu bere neagra, faina integrala si chimen

Postat de: mihaelar63

Am pus drojdia, berea si 4 linguri de faina alba in cuva masinii de paine . Berea trebuie sa fie calduta , astfel procesul de dospire va fi mai eficient. Si fainurile trebuie... Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Postat de: panacris

Cartofii se fierb în coajă în apă rece sărată, neacoperit cca. 25 de minute. Apoi se curăță cât sunt calzi, se rad și se amestecă cu untul și smântâna... Citeste continuarea

Desert biscuiti Spritz

Postat de: ctlina

Am mixat zaharul tos timp de 2 minute. Bateti untul cu zaharurile pana devine cremos. Adaugati treptat ouale si sarea. Incorporati treptat faina si formati aluatul.Luati o bucata de aluat... Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]