Retete culinare din Iugoslavia

Salata asortata cu Vinobrand

Postat de: babi5

Se spala gogonelele si ardeii, apoi se taie feliute subtiri. Varza se toaca si ea si intr-o cratita mai mare se amesteca totul. Se pun sarea, piperul, foile de dafin, zaharul si otetul si se... Citeste continuarea

Punjeni cevapi

Postat de: Doinavar

Preparati carnea cu cateva ore inainte astfel: curatati pielitele, taiati carnea cubulete si macinati-o fin. Eu am tocat-o in blender, unde am adaugat ghimbirul ras, usturoiul, boiaua si frunzele... Citeste continuarea

Prajitura cu mere ,stafide si nuci

Postat de: angelika

Ca sa preparam aluatul luam toate ingredientele insirate mai sus , le amestecam si obtinem un aluat pe care il dam pentru 15 min la frigider. Umplutura o obtinem in felul urmator: curatam... Citeste continuarea

Burek

Postat de: marcelas

Facem un aluat din faina, unt topit, sare si apa calduta, cat cuprinde. Rezulta un aluat mai tare, dar suficient de moale, ca sa il putem intinde cu sucitorul si sa obtinem o foaie subtire,... Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte

Postat de: leoflori

BLATUL : Mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste. Se cerne faina cu cacao si praf de copt si se adauga treptat in amestecul de ou. Apoi punem putin cate putin si apa calda. Coacem in... Citeste continuarea

Prajitura "Cuburi de lapte"

Postat de: leoflori

CREMA: Amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar + amidonul. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. Reducem focul si... Citeste continuarea

Tort Medena

Postat de: leoflori

  Rulada  :Amestecam albusurile cu zaharul si mixam pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praf de copt. Turnam in tava... Citeste continuarea

Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit

Postat de: Andrei Craitoiu

- se taie o ceapă de mărime mijlocie (poza 1) - se pune puţină sare şi se freacă cu mîna (poza 2) - se pune un ardei gras roşu tăiat feliuţe (poza 3) - se adaugă 3 roşii... Citeste continuarea

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: