Retete culinare din Salvador

Cheesecake cu ciocolata alba si zmeura (Reteta video)

Postat de: Papalapap

Scoate untul din frigider, ca să se înmoaie puțin, și încinge cuptorul la 150oC, ca să fie pregătit pentru mai târziu. Mărunțește apoi biscuiții cu ajutorul unui... Citeste continuarea

Pilaf de orez cu pui si legume

Postat de: claudiaO

Pulpele de pui le spalam si le taiem in 2. Tocam ceapa marunt si o punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea, pana devine transparenta.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu... Citeste continuarea

Biscuiti aromati la tigaie

Postat de: Corina33

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul, praful de copt si coaja rasa de lamaie. Se adauga oul, untul taiat cubulete si zeama de lamaie. Se framanta toate impreuna pana rezulta un aluat... Citeste continuarea

Ciorba de burta the best :)

Postat de: Sylvia

Preparare : spalam bine burta si carnea si le punem la fiert impreuna cu legumele, adaugand de la inceput putina sare si boabele de piper si aproximativ 4 l de apa.  Eu le-am fiert in... Citeste continuarea

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: