sa stii ca merele au fost de vina!! Miha a atentionat la inceput, sa vedem cum sunt merele...si eu am mai pus lamaie, dar de fiecare data a iesit de vis, nu alta:P...cine stie ce s-a intamplat, Elena..imi pare rau ca nu ti-a iwsit..:(
Da, Miha, eu am facut si cu caise (de la congelator)si, de data asta, am pus chiar ceva mai mult zahar in fructe, ca erau destul de acrisoare. Si 2 linguri de faina in plus, ca aveau mai multa zeama decat merele. Totusi, in topul preferintelor mele, ramane placinta cu mere, poate pt ca imi place de cand ma stiu combinatia mar/scortisoara.
Buni, e o lingurita jumate de zahar, uita-te un rand mai sus..s-a copiat asa cand au mutat ei retetele de pe blog pe site..la noi se face f des apple pie-ul asta
ulei nu se foloseste de nici o culoare,iar margarina sa fie cit de cit-calitate-,altfel chiar se intareste aluatul-infiderent cit e tinuta la copt-sper ca am fost si eu putintel de folos,pt. urmatoarele bucatarese
PS- DE ASEMENEA,DACA SE PUNE SIROP DE ANANAS SI CITEVA BUCATI DE FRUCT-DIN CONSERVA-EU AM PUS- IASA O MINUNATIE-INCERCATI. POFTA BUNA-ATENTIE LA DIABET