Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am primit de la o prietena draga mie un borcan cu dulceata de cirese amare.
Recunosc,am pacatuit cu el si l-am mancat pe jumatate singura.La cealalta jumatate am zis ca ar fi cazul sa fac niste clatite pentru cei dragi mie. :))
Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga zahar,galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Dupa ce s-au copt toate clatitele se ung cu dulceata si se impacheteaza dupa dorinta.
Eu le-am impachetat in 4,le-am ornat cu frisca si am servit cu sirop din dulceata si inghetata cu ciocolata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult