Pui la punga cu legume

de Irina in Pui, 23 Sep 2009 | 8822 vizualizari

 

Am incercat sa fac o mancare usoara, cu multe legume, cata vreme le mai gasim pe piata.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • usturoi
  • 1 pahar de bere
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu legume:

Se pune pieptul de pui in punga si se condimenteaza, dupa care se adauga berea. Am auzit undeva ca fragezeste carnea. Se inchide punga si se asaza intr-un vas la cuptor(incalzit in prealabil).

Legumele se taie rondele si se aranjeaza frumos intr-un vas termorezistent, se condimenteaza, se acopera si la cuptor cu ele!

Am taiat cateva felii din piept, le-am aranjat pe o farfurie si am adaugat si cateva legume. Imbietor, nu?

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Irina 1

24.09.2009, 15:43

Sunt pungi pentru copt, Miha! Asa scrie pe ambalaj, iar in poza arata si legume si fructe. Dar n-am incercat niciodata.

gaby_duceag 1

09.04.2010, 20:06

ce faina-i asta!!

diaconta 1

15.12.2011, 15:58

mi-am amintit ca vroiam sa fac pui cu legume,dar in hartie pentru copt imi place cum se fac asa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari