Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cui nu-i place amandina?! Si de ce sa o cumparam plina de e-uri, cand putem sa o facem acasa...?! Plus sa e mult mai buna si sti ce ai pus in ea :)
Pt blat: -Bati albusurile spuma cu sarea, 5 lg de apa si zaharul. Adaugi cacaoa, cele 7 galbenusuri batute separat si faina. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si coci 25 min. (poza 1)
Pt crema:- freci zaharul cu ouale si cacaoa(poza 2)
-le fierbi pe aburi pana se caramelizeaza(poza 3)
-separat amesteci untul cu 7 lg zahar(poza 4)
-le amesteci cu crema racita (poza 5)
-blatul il tai in doua si il insiropezi cu cafeaua (poza 6)
-torni crema peste blat (poza 7)
-si o intinzi uniform (poza 8)
-pui cealalta bucata de blat deasupra, tai prajitura (poza 9)
-prepari glauzura dupa instructiunile de pe plic, si glazurezi fiecare bucata in parte (poza 10)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult