Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O reteta din bucataria banateana...preluata din Cuina Laurei Laurentiu...
Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou.
Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea.
Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.
Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.
Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana,asa ca l-am servit simplu,cu mamaliguta si verdeata.
Foarte usor de facut,iar rezultatul surprinzator de bun.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult