Crap in crusta aromata la cuptor

de Miha in Crap / Caras, 8 Mai 2009 | 10823 vizualizari

 

Reteta originala din Cuina banateana era cu somon,eu am modificat un pic reteta...

 

INGREDIENTE

  • 4 portii de crap
  • 1/2 lamaie
  • 5 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta aromata la cuptor:

Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.
In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si pesmetul se dau la blender.
Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine.
Se aseaza feliile de peste intr-o tava.
Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.
Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta aromata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

12.10.2010, 08:17

stropesti si cu ulei la sfrsit , apoi pui in cuptor ?

Miha 1

12.10.2010, 09:33

Stropesti cu ulei dupa ce condimentezi bine bucata de peste. Dai la frigider si p-aia la cuptor.

vero_closca 1

12.10.2010, 09:49

bun rau de tot!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap