Adjica abhaziana (2)

de anisoara in Conserve, 15 Sep 2010 | 17612 vizualizari

 

Aceasta reteta o am din caietelul meu de retete , de foarte multi ani, dintr-o carte de retete veche, dar am preparat-o numai o data, pentru ca iti ajunge pentru multi ani inainte, daca nu se mananca iute in casa. Putini barbati rezista sa guste din ea. Este foarte, foarte iute, cu o aroma nemaipomenita.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. de ardei iute rosu sau de culoare verde rosie
  • 50 gr de miez de nuca pisat
  • 200 gr de sare mascata
  • 7 catei de usturoi mascati
  • 15 gr.de condiment- semintele de  coriandru
  • 10 gr. de seminte de busuioc - oregano         
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Adjica abhaziana (2):

Se lucreaza cu mainele imbracate in manusi , deoarece o sa va usture foarte mult mainele. Se inlatura sémintele si coditele la ardei. Usturoiul se curata. Totul se toaca la masina de tocat sau se mixeaza bine in blender. Se adauga celelalte condimente si sare si se mai toaca inca odata. Se pastreaza la rece ,pana se va termina. 

Este o zacusca foarte buna si aromata  la mancarurile preparate la gratar, sau puteti sa adaugati ca un condiment aromat iute, la diferite sosuri, la mancaruri din legume si carne, la felul intai. Totul depinde , daca va place sa mancati iute sau nu.     

Daca ti-a placut reteta noastra "Adjica abhaziana (2)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet, la rece