Alba ca Zapada fina

de dobrezaira in Prajituri, 30 Oct 2012 | 16045 vizualizari

COMENTARII (23)

portiadelumina 1

30.10.2012, 10:19

De zăpadă prin curte nu-mi este dor, dar în farfurie n-aş zice ba la câteva straturi

diaconta 1

30.10.2012, 10:25

Padre,ai "lopata" cu bucurie asa zapada ))

diaconta 1

30.10.2012, 10:25

Buna prajiturica
inca n-am ajuns s-o fac

portiadelumina 1

30.10.2012, 10:28

Dia, şi cu mâna aş face pârtie

diaconta 1

30.10.2012, 10:29

eu am deja anvelopele de iarna,asa ca pot "naviga" linistita prin tava

portiadelumina 1

30.10.2012, 10:32

Mă risc aşa. Până la urmă am să patinez din colţ în colţ cu rotire la juma' de tavă

RoXx 1

30.10.2012, 10:34

vai ce as manca

diaconta 1

30.10.2012, 10:37

dupa cum spune Zaira,putem patina linistiti,ca tava-i goala ))))))

MotanLaOale 1

30.10.2012, 10:50

Merisor 1

30.10.2012, 10:56

Veneam pe la tine, dar daca zici ca s-a mancat toata....

dobrezaira 1

30.10.2012, 11:40

nu va suparati ca nu mai am, tocmai am facut cozonacelul, asa ca va astept.

Bucataras Medi 1

30.10.2012, 11:44

buuuuuuuuuuuuuuuuuuna!

Rocsi 1

30.10.2012, 11:54

Ador prajitura asta

Lau 1

30.10.2012, 12:27

preferata mea

laura_n 1

30.10.2012, 12:32

yummyyyy, ce bine arata!

Bya Ralu 1

30.10.2012, 12:40

minunata

Ina 1

30.10.2012, 12:51

MIUTA 1

30.10.2012, 13:48

dobrezaira 1

30.10.2012, 15:17

multumesc la toti

LUK 1

31.10.2012, 09:18

delicioasa

alba_zori 1

31.10.2012, 17:09

foarte alba ti-a iesit,chiar ca zapada,minunata

MonaMimi 1

31.10.2012, 17:48

VasileToca 1

20.10.2013, 09:16

bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Krantz