Alivanca

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 47246 vizualizari

COMENTARII (50)

epurasha2bb 1

01.10.2010, 20:40

mama mihule cum arata alivanca asta! desi reteta pare simpla cand o citesti sunt sigura ca nu-mi iesie mie asa mumoasa, deci: trebuie sa pap de la tine!

Teo 1

01.10.2010, 20:54

Ai muncit , dar a iesit CEVA nemaipomenit !

nadina73 1

02.10.2010, 02:10

super 5 f si la favo

ANCA 1

02.10.2010, 12:04

Mihaaaa, sunt la munca si balesc pe monitor, impreuna cu colega mea!!!

adasev12 1

02.10.2010, 16:43

n-am mai auzit nici vazut alivanca...e f interesanta si-mi plac ingredientele...primesc si eu o portie?

Sylvia 1

05.10.2010, 10:30

Vai ce bine arata am si varat-o in camara la retet de testat nu ma mir ca o pomenea si Ion Creanga pe alivanca asta

Miha 1

05.10.2010, 10:35

Sufletista, stiu ca sunt mai multe variante, dar eu asa o am in cartea de bucate a bunicii.

Miha 1

05.10.2010, 10:36

Roberta, eu zic sa incerci.

Miha 1

05.10.2010, 10:38

Teo, nu e mult de munca la ea, dar rezultatul e intr-adevar delicios.

Miha 1

05.10.2010, 10:39

Nadina, multam de furculite.

Miha 1

05.10.2010, 10:40

Anca, asa-i ca te-ai dus acasa si ai facut alivanca?

Miha 1

05.10.2010, 10:41

Ada, cam tarziu am ajuns aici si nu din rea intentie. Desigur ca primesti, oricat vrei.

Miha 1

05.10.2010, 10:41

Multumesc Silvia! Sper sa-ti placa.

Rodie 1

09.10.2010, 16:03

foarte buna branza de vacuta

Miha 1

09.10.2010, 16:37

Asa este!

RuxyRux 1

30.01.2013, 21:55

Merisor 1

31.01.2013, 09:49

Neaparat trebuie s-o incerc si eu!

Valclaudia 1

30.07.2013, 06:36

Miha 1

30.07.2013, 09:18

CookieMonster 1

30.07.2013, 13:58

ce interesant!

DIANA B 1

30.07.2013, 13:59

Ca la Moldova

orin 1

30.07.2013, 22:48

Ce bien arata! Miha,daca nu gasesc branza de vaci in Spania cu ce sa inlocuiesc?ricotta,urda....

cristeena20 1

26.03.2015, 14:40

Wow ce bunatate!!!! pe lista cu ea!! mersi de idee!!

cristeena20 1

27.03.2015, 21:23

Miha , e dementiala!!acum o mananc!!mersi mult de reteta

mihaelar63 1

19.04.2017, 15:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si marar