Alte sandvich-uri

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 6243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine
  • piept de pui
  • ceapa rosie
  • unt
  • pasta de branza Philadelphia / Buko
  • spanac si mazare pentru piure
  • smantana
  • morcov
  • anchoa
  • castravete
  • oua
  • masline
  • colorant alimentar
  • capere
  • ridichi
  • rodii
  • branza topita
  • castravete acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alte sandvich-uri:

Alte sandwisch-uri:(8 modele)

1.Paine feliata patrata prajita, se unge in strat subtire cu unt si pe deasupra se aranjeaza cu o felie de branza topita, se decoreaza cu 2 rondele de ridichii, o rondea de ou, o maslina verde, suvite de ceapa rosie, suvite de castraveti murati si masline taiate subtire.

2.Paine feliata patrata, se prajeste se unge in start subtire unt, se taie in strech ½ de piept de pui in felii subtiri, se decoreaza cu fasii de ceapa rosie si cu o rondea de ridichie taiata in forma de inima pe ½ si un mot mic de castravete.

3.Paine normala prajita/ sau nu, se unge in start mai consistent de pasta de peste frecata cu unt, sare si piper, se amesteca bine pana se obtine o pasta onogenizata bine, care se va intinde in start mai gros pe felia de paine se va decora cu masline taiate pe ½, castravete acru, bobite de rodii si suvite subtiri de ceapa rosie.

4.Felie normala de paine, se prajeste si se va unge cu pasta de branza de preferat Buko sau Philadelphia, se va pieptana felia de paine cu dintii furculitei, deasupra vom decora cu rondea de ou, masline, varza rosie si castravete, va rezulta o floare, tulpina va fi din castravete ca si frunzulita si alta frunzulita din varza rosie.

5.Felia de paine din mijlocul farfuriei se obtine astfel, se prajeste painea, felia se va unge cu o pasta rezultata din: spanac daca este congelat se lasa la dezghetat si se va fierbe putin, deoarece el este deja prefiert, daca este crud se va fierbe de asemenea, se va scurge si se va pune in apa cu gheata pentru asi pastra culoarea intensa de verde, dupa care se va scurge si toca bine. Dupa ce se va scurge se va zvanta si se va toca foarte marunt, la fel de bine se poate pune si la blender si se va adauga unt, sare si piper se va amesteca pana va rezulta o pasta omogena ca in imaginea alaturata, aceasta se va intide pe felia de paine, iar deasupra se va rula o felie de sunca neaparat patrata, aceasta poate sa nu aiba nimic inauntru dar de asemeni poate fi si umpluta cu salate de deferite feluri. Se decoreaza cu feliute de albus de ou, rondele de castravete acru si seminte de rodii.

6. Felie patrata de paine care se va praji se unge cu pasta de branza Buko sau Philadelphia pentru a se colora se pot pune doua picaturi de colorant alimentar sau pentru a fi roze sau portocaliu, se rade ½ de morcov pe razatoarea mica si se va sota intr-o lingura de unt, din culoarea care va rezulta, se va picura 3-4 picaturi in crema de branza si se va obtine respectiva culoare. Deasupra se va pune piure de spanac cu mazare(fierte si pasate sau date la blender cu sare, piper si unt pana va iesi o pasta omogena) aceasta pasta se va pune intr-un posh(obiectul de ornat) si se vor decora marginile sandwich-urilor ca in imaginea alaturata. Se pune o rondea de ou intr-un colt pentru a reprezenta soarele, fasii subtiri de masline ca niste raze, putina ridichie, si se va decora cu ceapa rosie tocata foarte marunt ca in imaginea alaturata.

7.Felie patrata de paine prajita pe care o vom imparti in jumatate, primul trimghi va fi umplut cu piure de spanac si mazare si cealalta parte se va umple cu un amestec rezultat din pasta de branza in amestec cu un dressing facut din 1 lingurita de maioneza si 1 castravete taiat cubulete mici, se stoarce bine, si se va forma o pasta cu care vom unge celalalt triunghi de paine. Se va decora cu rondea de ou fiert, masline, rosie,albus de ou si mazare.

8. Felie de paine normala, se va unge cu pasta de branza colorata, se vor adauga doi pestisori anchovi(anchoa), se decoreaza cu castravete crud si 4-5 capere din saramura care sunt sub forma de floare , ca in imaginile alaturate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alte sandvich-uri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

08.02.2011, 08:51

Wowww! Arta si talent! Nico...the best!!!

mihaelar63 1

08.02.2011, 09:10

eu cu spanac te rog vreau clorofila , multa clorofila

gaby_gabytza 1

23.08.2011, 11:52

vreau si eu unul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou