Aluat Brise

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 13114 vizualizari

COMENTARII (25)

aziz 1

15.02.2011, 21:19

numai bun pentru tartute

kamy 1

15.02.2011, 21:23

adasev12 1

15.02.2011, 21:35

aziz...e f bun...e crocant pe margini...si chiar paote fi folosit in mai multe moduri....

adasev12 1

15.02.2011, 21:36

kamy...

Rocsi 1

15.02.2011, 21:38

la altceva nu se mai poate folosi?eu cred ca da..arata super

MIUTA 1

15.02.2011, 21:44

La Ancuta 1

15.02.2011, 21:48

LUK 1

15.02.2011, 21:57

cu siguranta se poate folosi si la altceva..pare un aluat gustos

adasev12 1

15.02.2011, 22:03

rocsi...e f bun la gust...si sigur merge la orice tarta....si daca nu pui sare cred ca si la tarte dulci....

adasev12 1

15.02.2011, 22:03

miuta....postavaru....

adasev12 1

15.02.2011, 22:05

lluk, este gustos...eu asa l-am gasit, special pt quiche lorraine, dar sigur merge la mai multe combinatii....

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:17

Da chiar arata super,ada parca ar fii "zimtat" ...frumos si "multifunctional" ..

adasev12 1

15.02.2011, 23:27

asa e Nico...

MotanLaOale 1

16.02.2011, 07:59

elena1988 1

16.02.2011, 09:29

DIANA B 1

16.02.2011, 09:33

FAVO , sa stiu s-o pot face

adasev12 1

16.02.2011, 10:22

motanalaoale, mersi
elena, mersi

adasev12 1

16.02.2011, 10:23

onesta, merita sa stii...e rapid de facut si fff simplu...iar gustul e superbun....putin crocant....

Cris2711 1

16.02.2011, 17:46

vai ce bun

adasev12 1

16.02.2011, 18:38

cris....

mamaieelena 1

18.02.2011, 08:53

bun aluat

adasev12 1

19.02.2011, 18:37

mamaieelena, mersi

adry88 1

23.05.2011, 21:31

babi5 1

11.08.2013, 17:05

Panacris 1

11.08.2013, 21:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei