Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas

de anisoara in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 22978 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

26.06.2010, 21:47

Vai ce bine miroase...mmm si ce gustos

Rocsi 1

26.06.2010, 21:53

vai park ii simt gustul

Laly 1

26.06.2010, 21:58

Mena sa stii ca a ajuns mirosul si la mine.Uite ce m-am pregatit

marieta 1

26.06.2010, 22:01

foarte bun aluatul si cred ca merge foarte bine cu branza de vaci indulcita,vanilie si stafide ca si umplutura!!!!!

mena29 1

26.06.2010, 22:02

Laly

marieta 1

26.06.2010, 22:03

anisoara ce zici aluatul acesta merge cu zaharina lichida in loc de zahar? am diabet si de ceva vreme incerc sa fac dulciuri cu zaharina!!!unele ies altele nu

Ina 1

26.06.2010, 22:10

salvat....

nadina73 1

26.06.2010, 23:24

super buna ,faza cu curenti de aer e foarte adevarat si mama zicea sa nu fie curent in bucatarie cand ai alut dospit ca nu creste e foarte adevarat super ideia iar aluatu e grozav 5 furcu

Anamaria7 1

27.06.2010, 11:57

ce frumos spus! "cu sufletul curat"

anisoara 1

27.06.2010, 13:23

Mena, Rocsi - gustul din copilarie. gustul placintelor a bunicutilor dragi.Timpul este crunt, dar amintirele raman cu noi...

anisoara 1

27.06.2010, 13:33

Laly , iti multumesc, si serveste cu mare placer. acum e sezonul fructelor, iti inchipui ce gustosenie.

anisoara 1

27.06.2010, 13:36

marieta, la acest aluat nu ii place implutura de forma mai lichida. Cum este consistenta la branza de vaci cu oua merge. Tu singura vezi, pentru ca nu am incercat niciodata. Succese.

anisoara 1

27.06.2010, 13:37

Ina , cand mancam impreuna? Acum e sezonul fructelor. Iti doresc succese. Imi place poza ta noua

anisoara 1

27.06.2010, 13:39

Nadina, astept rezultatul cu mare rabdare. Aluatul cere framantat, framantat. dar nu cu rautaciune , dar cu mingaiere si dragoste si ferit de toate rele.

anisoara 1

27.06.2010, 13:41

Da , Anamaria," cu sufletul curat " asa mi-a spus , candva bunica, si sa stii, ca a avut mare dreptate. Dupa atatea ani , o spun cu toata certitudinea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos