Amandine

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2009 | 34722 vizualizari

COMENTARII (17)

ANCA 1

01.12.2009, 18:36

Bubuleee, la crema galbenusurile se pun crude, dar nu se pune pe foc deloc?..ramane doar asa, unt cu zahar, ou crud si rom??

Michelle 1

01.12.2009, 18:47

oul crud?

arata bine

Miha 1

01.12.2009, 19:00

Da, crema de amandine se face cu galbenusul crud. Iese la fel de buna si fara galbenus. Eu n-am pus niciodata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

EU AM PUS INTOTDEAUNA,3!(sau doua,cand n-am avut bani)
e prajitura mea preferata.insa..glazura..pt mine..e pe baza de cacao,nu de ciocolata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

am uitat.eu pun margarina unirea,nu unt si e la fel de buna

Adinuta 1

01.12.2009, 19:27

Draga Gaby, dar de ce margarina? nu e sanatoasa deloc

Oana 1

01.12.2009, 22:30

Da, Ancuto, e cu galbenus crud. Daca Miha zice ca n-a pus, poti sa nu pui...nu stiu, n-am facut fara La maioneza nu pui galbenus crud?

ANCA 1

01.12.2009, 23:34

mah,noi nu suntem fani maioneza, mancam decat la salata de beof, altfel ff rar de 3-4 ori/an maxim..nu stiu ce sa zic, galbenusul ala crud nu ma incanta deloc, vedem la fata locului

Oana 1

02.12.2009, 00:00

Pai si noi la fel Ce mai conteaza la o crema sau la un tiramisu Cel putin la crema asta poti sa nu pui! dar la tiramisu eu pun, altfel nu fac

ANCA 1

02.12.2009, 00:03

pai pe mine ma enerveaza ideea de crud, Bubule..nu ca ar conta altfel, macar de nu s-ar simti la gust..maioneza, e altceva, probabil ca p-aia asa o stiu dintotdeauna, d-aia nu mi se pare ciudat..nici tiramisu nu am incercat inca, dar ne facem curaj

Oana 1

02.12.2009, 00:38

Anca, stiu! la fel simt si eu! cand aud de galbenus sau ou crud in ceva....daaaar...nu se simte deloc la gust, pentru ca in crema pui rom si e atat de buna ca uiti Ma rog, eu zic ca daca faci o data merge La praji asta chiar nu as mai pune, as inventa eu altfel...dar la tiramisu...hmmm..acolo ma risc rau

ANCA 1

03.12.2009, 17:53

facut! ffff bune!! am pus 2 galbenusuri la crema!

rivka 1

03.12.2009, 18:13

arata foarte bine prajitura asta, cred ca e super buna ia sa o incerc si eu

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:18

Amandina este preferata mea! are un gust inconfundabil! suuuper, suuper!

Oana 1

04.12.2009, 22:14

Ma bucur ca a fost buna, Ancuta Lia, Rivka, merita incercata

mamidesara 1

13.03.2010, 19:51

elena1988 1

10.02.2011, 16:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada