“Amardeen”-Bautura racoritoare de caise uscate

de Mihaela11_jo in Bauturi, 8 Sep 2011 | 5977 vizualizari

COMENTARII (25)

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 23:55

PS.In zonele 'rurale" se pronunta "kamardeen" sau "gamardeen".

RuxyRux 1

09.09.2011, 00:02

Wow!!! Excelent ...multumesc draga mea Mihaela...am sa o prepar si eu cu caise uscate....sper sa iasa....si inca ceva....am pregatit ieri placinta cu mere a mamei tale...am sa o postez...a iesit minunata

Mihaela11_jo 1

09.09.2011, 00:08

Ruxy

RuxyRux 1

09.09.2011, 00:11

De-ai stii ca toata adolescenta mea...am visat sa traiesc undeva...in Orient.... insa viata mi-a oferit altceva

Lau 1

09.09.2011, 10:43

vreau si eu felicitari pentru prezentare

Rocsi 1

09.09.2011, 10:44

ce as vrea sa gust,macar de curiozitate

Laly 1

09.09.2011, 10:46

Ce buna trebuie sa fie

LUK 1

09.09.2011, 11:48

interesanta si buna

alinutzika 1

09.09.2011, 13:34

ce bunatate trebuie sa fie...

MotanLaOale 1

09.09.2011, 13:56

bun trebuie sa fie

kamy 1

09.09.2011, 15:33

daca-i cu caise,e sigur buna

adry88 1

09.09.2011, 15:47

place

DIANA B 1

09.09.2011, 17:07

Astept si eu o folie Mihaela , sa ma conving

Mihaela11_jo 1

09.09.2011, 19:36

Sufletista
Rocsi
LALY
LUK
Alinutzika
Motan
Kamy
Eduard
Diana

Mitinita 1

10.09.2011, 00:06

am si eu cateva folii si ma gandeam sa le fac suc si sa le folosesc la tocanite cunoscuta bautura,am incercat si congelata

aziz 1

11.09.2011, 15:00

Mihaela11_jo 1

12.09.2011, 15:09

Adina
Azuz

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:02

un deliciu trebuie sa fie................

Mihaela11_jo 1

23.10.2011, 07:28

Medi

Miha 1

08.11.2011, 09:49

La multi ani Miha! Sa fii iubita!

diaconta 1

08.11.2011, 09:59

La multi ani Mihaela

DIANA B 1

08.11.2011, 10:50

La multi ani , Mihaela !

ela 1

08.11.2011, 11:18

la multi ani!!!!

gaby_duceag 1

08.11.2011, 20:05

La multi ani!

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tuica fiarta