Amestec la wok (de post)

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 12 Apr 2012 | 2389 vizualizari

 

Daca as locui singura, nu prea as da bani pe carne. As da , dar maxim odata pe saptamana. . Am lins farfuria; habar n-am daca ai mei vor manca :D, dar nu-i problema ca mananc io daca ei nu vor .

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 grame ciuperci fierte si feliate
  • un dovlecel
  • 200 gr spanac oparit si scurs
  • sare
  • piper
  • un borcan pastai fierte (400 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec la wok (de post):

Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:

- Incingem wok-ul si punem putin ulei.

- Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.

- Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.

- Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.

- Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute amestecand cand si cand.

- Curatam rosiile de coaja, le tocam si le adaugam in tigaie. Adaugam si spanacul tocat. Lasam la foc mic 10 minute.

- Scurgem pastaile de zeama pastrand cam 100 ml. Adaugam in tigaie, punem si pasta de rosii si mai lasam 5 minute.

- Condimentam cu sare si piper, punem si restul de usturoi tocat marunt si oprim focul.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Amestec la wok (de post) 157594
retete culinare - Amestec la wok (de post) 157595

COMENTARII (35)

ela 1

13.04.2012, 12:10

tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:13

imi placeeee

diaconta 1

13.04.2012, 21:31

asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S