Ananas caramelizat cu inghetata

de MIUTA in Dulciuri, 22 Mai 2011 | 3341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ananas copt bine
  • 8 linguri miere de albine
  • inghetata de vanilie
  • inghetata de ciocolata
  • topping de capsuni,zmeura,caramel
  • 1 pahar mic de brandy
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat cu inghetata:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ananas caramelizat cu inghetata 106531
retete culinare - Ananas caramelizat cu inghetata 106532
retete culinare - Ananas caramelizat cu inghetata 106533
retete culinare - Ananas caramelizat cu inghetata 106534
retete culinare - Ananas caramelizat cu inghetata 106535

COMENTARII (16)

Corinuta 1

23.05.2011, 00:37

yamiii! ce bunaciune!

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:23

mmm ce farfurie incarcata cu bunatati...

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:48

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: