Ananas la gratar cu sos de ciocolata

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Iul 2010 | 2650 vizualizari

 

am vazut la bucataras Corina niste frigarui de fructe cu ciocolata care tare mi-au placut!

 

INGREDIENTE

  • rondele de ananas
  • bucatele de banana, mar si piersica
  • cateva patratele d eciocolata amaruie
  • putin unt
  • cateva linguri de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas la gratar cu sos de ciocolata:

Se incinge o tigaie gratar curata si se unge cu putin unt.Se aseaza frigaruiele cu cubulete de fructe sau rondelele de ananas.

Ananasul trebuie sa fie rondele nu cubulete si il crestati cu un cutit din loc in loc pe margine.

Se intorc si pe aprtea cealalta si apoi se scot sa se raceasca pe o frafurie la frigider putin,Apoi topim ciocolata la bain marie cu untul si laptele si stropim frigaruile de fructe si ananasul la gratar.

Este deosebit de delicios!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43535
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43536
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43537
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43538
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43539
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43540
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 43541
retete culinare - Ananas la gratar cu sos de ciocolata 59139

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

28.07.2010, 09:44

Corinuta am corectat, eram convinsa ca am scris corina dar uite mi-era gandul la nadina pe care tocmai o vizitasem si am nimerit asa

Corinuta 1

28.07.2010, 11:25

epurasha2bb 1

29.10.2010, 15:04

pup si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D