Ananas la gratar cu sos de ciocolata

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Iul 2010 | 5006 vizualizari

 

am vazut la bucataras Corina niste frigarui de fructe cu ciocolata care tare mi-au placut!

 

INGREDIENTE

  • rondele de ananas
  • bucatele de banana, mar si piersica
  • cateva patratele d eciocolata amaruie
  • putin unt
  • cateva linguri de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas la gratar cu sos de ciocolata:

Se incinge o tigaie gratar curata si se unge cu putin unt.Se aseaza frigaruiele cu cubulete de fructe sau rondelele de ananas.

Ananasul trebuie sa fie rondele nu cubulete si il crestati cu un cutit din loc in loc pe margine.

Se intorc si pe aprtea cealalta si apoi se scot sa se raceasca pe o frafurie la frigider putin,Apoi topim ciocolata la bain marie cu untul si laptele si stropim frigaruile de fructe si ananasul la gratar.

Este deosebit de delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas la gratar cu sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

28.07.2010, 09:44

Corinuta am corectat, eram convinsa ca am scris corina dar uite mi-era gandul la nadina pe care tocmai o vizitasem si am nimerit asa

Corinuta 1

28.07.2010, 11:25

epurasha2bb 1

29.10.2010, 15:04

pup si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Anamaria