Ananas Pinochio

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2010 | 5238 vizualizari

 

un arici pogonici haios pentru o masa festiva

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 2 piftele
  • ardei rosu gras
  • scobitori
  • 1 bucata cremvusti
  • brocoli pt urechi
  • salam pt platou taiat feli subtiri
  • jamon
  • 2 masline negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas Pinochio:

Am taiat capacul de la ananas si apoi am taiat o felie din el dupa care am prins cu scobitoare din nou partea de sus cea cu frunze

Am format ochi din piflete si masline negre,nasul din cremvuti cu o bucatica de ardei rosu,gura din ardei rosu cu scobitori,urechile din brocoli iar de jur imprejur am pus feliute de salam si jambon.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas Pinochio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

27.02.2010, 00:09

e mortal

mihaelar63 1

27.02.2010, 07:33

pinochio asta tu l-ai facut ?sau bucatarasii mici ?

nadina73 1

27.02.2010, 11:39

impreuna toti trei,am lasat al alegrea lor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini ardei umpluti cu branza