Anghinare umpluta

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 1679 vizualizari

 

anghinare ımi place sub orice forma,iar aceasta este una dintre retetele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.anghinare(proaspata);
  • 2 cartofi;
  • un morcov;
  • 2 ling.mazare;
  • sare;
  • piper proaspat macinat;
  • 2 ling.ulei de masline;
  • 1 lamaie;
  • o picatura sos de rodii;
  • marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umpluta:

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute.

Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici.

Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta 1/2 de lamaie pana se formeaza o maioneza mai subtire.

Intr-un vas amestecam legumele cu sare şi piper adaugand 2-3 lingurite de sos.

Umplem anghinarea cu amestecul de legume, presaram marar şi adaugam restul de sos;

Se da la rece ptr. 30 de minute.

 

 

TIPS-URI

1

se serveşte precum garnitura la peşte la gratar

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Anghinare umpluta 217149
retete culinare - Anghinare umpluta 217150
retete culinare - Anghinare umpluta 217151
retete culinare - Anghinare umpluta 217152
retete culinare - Anghinare umpluta 217153
retete culinare - Anghinare umpluta 217154

COMENTARII (15)

alilianaa 1

03.06.2013, 22:21

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 20:04

foarte bune

Panacris 1

24.04.2015, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S