Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
anghinare ımi place sub orice forma,iar aceasta este una dintre retetele mele preferate
Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute.
Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici.
Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta 1/2 de lamaie pana se formeaza o maioneza mai subtire.
Intr-un vas amestecam legumele cu sare şi piper adaugand 2-3 lingurite de sos.
Umplem anghinarea cu amestecul de legume, presaram marar şi adaugam restul de sos;
Se da la rece ptr. 30 de minute.
1
se serveşte precum garnitura la peşte la gratar
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult