Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay

de nilgun in Bucatarasi celebri, 1 Aug 2013 | 8263 vizualizari

 

O reteta un pic modificata

 

INGREDIENTE

  • 550 gr. antricot de vita
  • 500 gr.ciuperci champignon
  • salam de curcan si vita vreo 10-15 felii
  • ulei de masline
  • 3 linguri cimbru, salvie, rozmarin
  • cate o lingurita sare, piper dupa gust
  • mustar- 2 linguri
  • 400 gr. aluat din foietaj- cumparat
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay:

Mai intai am inceput prin a taia ciupercile, apoi le-am bagat in blender sa se toace fin. Le-am pus intrr-o tigaie cu ulei de masline si am calit pana cand a scazut toata apa pe care ciupercile au lasat-o.  Peste ciuperci am pus sare, piper, cimbru si salvie.

Carnea am prajit-o putin pe ambele parti, condimentata cu sare, piper si rozmarin. Am lasat-o la racit un pic si am uns-o cu mustar. 

Apoi pe masa de lucru am pus o folie alimentara, am asezat feii de salam de curcan , peste am pus pasta de ciuperci, iar peste pasta de ciuperci am pus carnea de vita. Am rulat astfel incat carena sa fie acoperita in toate partile de amestecul de ciuperci si salamul de curcan. 

Trebuia dat la rece o ora, eu l-am tinut doar 30 de minute si am scos ruloul de carne. 

Din nou pe masa de lucru, am pus putina faina, am pus aluatul, am scos ruloul de carne din folie si l-am pus deasupra aluatului. Am infasurat ruloul in aluat, l-am crestat cu un cutit si l-am uns cu un o batut bine. 

Am dat la cuptor  pentru aproximativ 30 minute. A iesit fff bun, dar pentru cine prefera mai facuta carnea, se mai lasa vreo 10-15 minute in cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

carnea de vita este fff gustoasa si doar asezonata cu sare si pipe

2

de preferat e sa fie in sange daca stim provenienta ei, daaca nu gatita cat mai bine

3

este mai frageda carnita de vita daca e unsa cu mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita in foietaj