Aperitiv cascaval cu sunca

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2012 | 5821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cascaval dreptunghiular
  • 5 felii sunca
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cascaval cu sunca:

Luam o felie de cascaval si o ungem cu crema de branza.

Asezam o felie si jumatate de sunca pe care o ungem la randul ei cu crema de branza.

Peste sunca asezam urmatoare felie de cascaval si tot asa pana la ultima felie. Deasupra trebuie sa fie tot cascaval.

Apasam usor cu mana sa se lipeasca bine feliile de sunca si cascaval.

Taiem apoi cu un cutit ascutit pe lungime in patru. Apoi taiem pa latime in sapte pentru a obtine patrate cat mai uniforme.

Servim alaturi de alte preparate.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cascaval cu sunca-0
Aperitiv cascaval cu sunca-1
Aperitiv cascaval cu sunca-2
Aperitiv cascaval cu sunca-3

COMENTARII (38)

Dana_Retetegg 1

11.11.2012, 19:45

T I M E A 1

11.11.2012, 20:09

Carla ,
Dana

babi5 1

23.08.2013, 21:54

javascript:void(0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04