Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2018 | 4884 vizualizari

 

Nu va pot spune cat este de buna.Trebuie sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciabatta
  • 100 g unt
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 150 g mozzarella
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella:

Am amestecat untul moale cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, sarea si piperul.

Am taiat ciabatta cuburi, dar nu am strapuns pana jos.

Am introdus amestecul de unt in toate taieturile si peste toata coaja.

Am asezat felii de mozzarella in toate locasurile create.

Am asezat ciabatta intr-o tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pana s-a topit mozzarella.

Am servit-o calda cu multa pofta, dar si rece la pachetel a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dulciuri cu Georgiana 1

21.08.2018, 08:17

Multumesc frumos !

Rahela Velicu 1

30.08.2018, 12:46

Panacris 1

23.02.2019, 19:32

Pfff, de cand ai postat-o la concurs, am ramas cu gandul la ea În seara asta îi vine rândul! Mulţumesc pentru reţetă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64