Aperitiv colorat

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari
  • un ardei gras
  • 2 castraveti
  • cascaval
  • salam
  • un cabanos
  • cateva fire de patrunjel
  • 4 frunzulite de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat:

Se taie salamul si cascavalul in forma de triunghi si se pune un strat de cascaval unul de salam si tot asa pana consideram ca e de ajuns, apoi taiem ardiul in forma de inima si il punem deasupra. Restul legumelor se taie folosind forme, punem bucatele mici de cabanos, ornam cu patrunjel si salata.

Este un aperitiv foarte simplu de facut. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

09.08.2012, 21:06

laura_n 1

12.08.2012, 17:34

ce dragute, arata foarte bine

bahna_violeta 1

12.08.2012, 23:12

privatelaura multumesc:*

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi