Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O gustare caldă foarte bună şi rapidă. Nu am precizat cantităţi exacte, pentru ca am pus totul la ochi.
Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite.
Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se pot mânca direct din conservă sau borcan) se taie în bucăţi mai mici.
Fiecărei bucăţi i se fixează câte o scobitoare.
Se dau prin aluat, se scurge surplusul şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.
Se serevsc calzi cu muştar sau ketchup.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult