Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 2576 vizualizari

 

imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat : 
  • 60 g unt
  • 1 lingura ulei 
  • 3 linguri de lapte
  • aprox.100 g faina
  • 1 galbenus de ou de gaina proaspat
  • pt.umplutura :
  • crema de branza Almette cu smanatana 2 linguri,
  • 1 lingura de unt,
  • miezul de la 4 nuci;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :):

se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.

Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .

Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.

Este simplu dar delicios!:)

 

TIPS-URI

1

umplutura mai poate fi realizata din diverse cobinatii intre branza si: usturoi sau marar sau pasta de ardei.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)-0
Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)-1
Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)-2
Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)-3

COMENTARII (31)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:17

Felicitari la cat mai multe !!!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

11.02.2011, 09:12

multumesc Motenele!

Julie

Julie 1

11.02.2011, 18:37

felicitari pt nr 400! la cat mai multe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!