Aperitiv cu branza ''Stiulete''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 5457 vizualizari

 

sursa de pornire
http://www.ardei-iute.ro/forum/retete-lacto-ovo-vegetariene/branz-aperitiv

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza
  • 150 g cascaval
  • 80 g unt
  • 1 cutie mica de porumb Bonduelle
  • ardei gras verde
  • marar verde-optional
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza ''Stiulete'':

am ras branza cascavalul si untul rece si le-am amestecat bine, apoi am facut un gogoloi alungit i forma de stiulete/druga de porumb in cafre am infipt boabe d eporumb din conserva.Apoi a decorat cu ardei verde gras in forma de frunzele porumbului si mi-au iesit cam 3 stiuleti, numai ca unul s-a transformat in albinuta ca asa au vrut copiii .

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu branza ''Stiulete''-0
Aperitiv cu branza ''Stiulete''-1
Aperitiv cu branza ''Stiulete''-2

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

27.04.2010, 11:29

multumesc fetelor!s-a papat tot tot!am sa mai fac! acum a fost prima oara!

Sylvia 1

27.04.2010, 14:10

Foarte frumos !!!!

fluturas 1

04.05.2010, 17:32

faci niste chestii super interesante...te urmaresc atunci cand imi permite timpul,e o adevarata delectare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04