Aperitiv cu ficat

de diaconta in Ficat, 29 Ian 2011 | 2652 vizualizari

 

Ideea acestui aperitiv ii apartine in totalitate mamei mele.Eu nu sunt prietena buna cu ficatul,dar pot sa spun ca ,pregatit in felul asta,este minunat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 cana orez
  • 8 oua
  • 1 ceapa uscata
  • ceapa verde
  • patrunjel,marar
  • sare,piper,vegeta
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ficat:

Ficatul se spala si se curata de pielite.Jumatate din cantitate se pune la fiert in apa cu putina sare.

Orezul il fierbem in apa cu putina vegeta.Fierbem si 5 oua,celelalte trei le vom folosi crude.

Ficatul fiert dar si cel crud il taiem bucati mici.Ceapa uscata se taie marunt si se caleste cu putin ulei.Se adauga ficatul,orezul si verdeata.Apoi se pun si ouale fierte taiate bucati mai mari,amestecand usor.

Cele trei oua ramase le batem putin si le punem in coompozitie.Potrivim de sare si piper.

Punem compozitia intr-o tava de chec,in care am pus in prealabil hartie de copt.

Lasam la cuptor pentru 45 de minute.Feliem abia dupa ce s-a racit de tot .

 

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu ficat-0
Aperitiv cu ficat-1
Aperitiv cu ficat-2
Aperitiv cu ficat-3
Aperitiv cu ficat-4
Aperitiv cu ficat-5
Aperitiv cu ficat-6
Aperitiv cu ficat-7
Aperitiv cu ficat-8

COMENTARII (22)

diaconta 1

30.01.2011, 15:53

Criss,am pupat-o si i-am transmis hai la masa

mirela0911 1

30.01.2011, 17:32

Sigur e buna

Cris2711 1

30.01.2011, 18:23

Dia mersi,pup Dia mea si acum ca ai facut si prajitura aceea minunata vinnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04