Aperitiv cu mamaliga

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 1915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 450 ml apa
  • 50 ml vin alb
  • 230 gr faina malai (grisat)
  • Putina sare
  • Umplutura
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 40 gr branza de capra
  • 5-6 rosii cherry
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu mamaliga:

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de masline.

 Ceapa si ciupercile le-am taiat taiat marunt, prazul l-am taiat rondele. Am prajit legumele in putin ulei de masline.

 Din mamaliga am decupat rondele si patrate.

Am aseazat pe fiecare bucata de mamaliga cate putina branza maruntita

Apoi am pus ciuperci, ceapa si praz calite.

Am adaugat rosiile cherry intrgi sau feliate.

 Am introdus in cuptorul incins la 220 grade Celsius si am lasat sa se coaca 10-12 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157518
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157519
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157520
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157521
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157522
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157523
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157525
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157526
retete culinare - Aperitiv cu mamaliga 157527

COMENTARII (21)

alldaycooking 1

13.04.2012, 07:28

MUltumesc!

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:17

imi plac

alldaycooking 1

13.04.2012, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55