Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 1026 vizualizari

 

Un aperitiv de sezon, super rapid și super delicios;)

 

INGREDIENTE

  • pătlăgea galbenă 1 bucată,
  • salam Secuiesc de la casa Gustului, cca. 5 felii,
  • brânză de burduf Rarăul cca. 5 felii,
  • piersică 1 bucată,
  • mentă proaspătă din grădina Panacris;) ,
  • piper colorat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!:

Pătlăgeaua se spală și se taie în felii, cca. 5 bucăți. Se așează pe o farfurie termorezistentă, apoi se montează cu feliile de salam, brânză de burduf și feliile de peirsică. Se dă la cuptorul cu microunde/ cuptor normal cca. 2 minute. Se ornează cu frunze, flori de mentă proaspătă și piper colorat proaspăt măcinat. Se servește imediat ( adică fierbinte!) fără niciun fel de adaos:) Poftă bună! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-0
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-1
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-2
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-3
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-4
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-5
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-6
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-7
Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!-8

COMENTARII (19)

Panacris 1

02.08.2013, 10:58

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

AnyCostescu 1

02.08.2013, 13:01

Interesant si bun:-)

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:42

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04