Aperitiv cu peste si avocado

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 3916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50g file de sardina in ulei
  • 100g pastrav afumat
  • 1/2 avocado
  • 50g unt
  • 1/2lamaie (sucul)
  • 4 oua fierte
  • 1-2 baghete de paine
  • 5-6 masline negre fara samburi
  • ardei gras rosu (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu peste si avocado:

Pestele, untul, avocado curatat se pun in bol si cu blendarul manual am pasat totul apoi am adaugat si sucul de lamaie. Am dat la frigider pasta si am fiert ouale 15 minute. Bagheta taiata felii subtiri pe care le-am uns cu foarte putin unt (fac o precizare: painea este facuta in casa de mine) pe care le-am acoperit cu felii de ou taiate la feliatorul de oua si cu pochul am pus pasta de peste pe ou dupa care am ornat cu masline si ardei gras rosu. Este un aperitiv fin si gustos. Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu peste si avocado-0
Aperitiv cu peste si avocado-1
Aperitiv cu peste si avocado-2

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

30.01.2012, 13:23

antici-gabitza multumesc
diaconta multumesc
MotanLaOale multumesc
rocsi multumesc
lia multumesc

jolygina 1

03.02.2012, 18:34

vai ce bune sunt

mamaieelena 1

03.02.2012, 19:27

hai la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41