Aperitiv cu sfecla rosie si branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2011 | 18223 vizualizari

COMENTARII (40)

lia maria 1

25.02.2011, 17:28

bunica
nicoleta va multumesc mult de tot

lia maria 1

25.02.2011, 17:30

susu si mie imi place mult sfecla rosie si incerc s-o folosesc in cat mai multe combinatii

lia maria 1

25.02.2011, 17:31

onesta fii sigura ca si gustul este pe masura

elena1988 1

25.02.2011, 17:42

ce frumoase sunt

lia maria 1

25.02.2011, 17:52

multumesc elena

Ina 1

25.02.2011, 19:32

Tare bine arata!

mirela0911 1

25.02.2011, 20:05

Ce culoare poate sa aiba

diaconta 1

25.02.2011, 21:20

culoare si sanatate si multa iubire

mihaelar63 1

25.02.2011, 22:05

Arata super este foarte aspectuos pe o masa festiva

csillag1993 1

25.02.2011, 22:40

Ce aspect frumos

MIUTA 1

25.02.2011, 23:55

Criss 1

26.02.2011, 07:15

Foarte bine arata.

Adinuta 1

26.02.2011, 11:00

Ce colorata si intensa e! Mie imi place sfecla, mai ales in ciorba. Interesant cu branza, inca nu am incercat.

Dya Daniela Andrei 1

26.02.2011, 12:10

Apetisant!

andreea_angelo 1

12.11.2012, 10:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj