Aperitiv cu vinete si fasole rosie

de aziz in Mancaruri de post, 17 Iul 2011 | 5093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o cana de fasole rosie
  • o ceapa
  • putin ardei verde iute
  • usturoi
  • chilli
  • o frunza ,doua de salvie
  • camun(cumin,chimen)
  • patrunjel verde tocat
  • cateva linguri ulei de masline
  • pasta de tomate 4-5 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si fasole rosie:

    Punem fasolea la fiert cu putina sare; dupa ce da cateva clocote aruncam apa si punem alta si din nou la fiert,putem repeta de cateva ori.Va trebui sa aveti apa calda la indemana pentru schimbat.Eu am pus vinete coapte, daca doriti puteti face si cu vinete proaspete taiate cubulete si prajite.Ceapa se taie pestisori si se pune la calit .Adaugam si usturoiul apoi vinetele ,pasta de tomate ,ardeiul iute verde si fasolea bine fiarta.Condimentam cu putin camun(cumin,chimen)ceva chilli uscat,o frunza doua salvie si lasam sa se intrepatrunda ;la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat.

In momentul servirii adaugati un strop ulei de masline,serviti cu pita proaspata sau o puteti rumeni putin la grillul de la cuptor.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole uscata