Aperitiv cu vinete si fasole rosie

de aziz in Mancaruri de post, 17 Iul 2011 | 2170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o cana de fasole rosie
  • o ceapa
  • putin ardei verde iute
  • usturoi
  • chilli
  • o frunza ,doua de salvie
  • camun(cumin,chimen)
  • patrunjel verde tocat
  • cateva linguri ulei de masline
  • pasta de tomate 4-5 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si fasole rosie:

    Punem fasolea la fiert cu putina sare; dupa ce da cateva clocote aruncam apa si punem alta si din nou la fiert,putem repeta de cateva ori.Va trebui sa aveti apa calda la indemana pentru schimbat.Eu am pus vinete coapte, daca doriti puteti face si cu vinete proaspete taiate cubulete si prajite.Ceapa se taie pestisori si se pune la calit .Adaugam si usturoiul apoi vinetele ,pasta de tomate ,ardeiul iute verde si fasolea bine fiarta.Condimentam cu putin camun(cumin,chimen)ceva chilli uscat,o frunza doua salvie si lasam sa se intrepatrunda ;la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat.

In momentul servirii adaugati un strop ulei de masline,serviti cu pita proaspata sau o puteti rumeni putin la grillul de la cuptor.

Sa aveti pofta!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116055
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116056
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116057
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116058
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116059
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116060
retete culinare - Aperitiv cu vinete si fasole rosie 116061

COMENTARII (49)

horia 1

25.07.2011, 16:20

merita probat,arata super!

aziz 1

26.07.2011, 13:17

horia

mamaieelena 1

03.08.2011, 16:54

excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59