Aperitiv de craciun

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2010 | 6935 vizualizari

 

De efect, poate fi pus pe platoul cu apertive, alaturi de saratele, sancksuri, etc...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 50 gr unt
  • piper,
  • boia

ptr ornat:

  • cateva cubulete de ardei gras colorat,
  • frunze de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de craciun:

1. Facem un amestec din branza si unt, ii dam gust cu piper si boia,apoi cu ajutorul unor forme de fursecuri formam diverse modele si dam totul la rece pentru 15-20 min.

2. Ornam cu bucatele de ardei gras colorat, iar cu ajutorul firelor de ceapa prindem sub forma de fundita, ca o panglica de cadouri.

3.Servim cu biscuiti sarati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

20.12.2010, 10:56

foarte faina ideia

MotanLaOale 1

20.12.2010, 14:16

bine arata

divainbucatarie 1

20.12.2010, 14:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Nico