Aperitiv de post

de alilianaa in Mancaruri de post, 1 Apr 2013 | 2168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de avocado
  • o jumatate de ceapa alba
  • un morcov de marime potrivita
  • sare dupa gust
  • ulei, 5 ml
  • zeama de lamaie, 10 ml
  • menta uscata
  • 2 felii de paine cu secara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de post:

Avocado se scoate din coaja, se toaca cubulete. Ceapa se curata, spala, toaca cubulete. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea mare.

Peste toate acestea se pune un dresing din ulei, zeama de lamaie, sare. Se amesteca. Se aseaza pe cele doua felii de paine se secara, se asezoneaza cu menta verde uscata. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv de post 215724
retete culinare - Aperitiv de post 215725

COMENTARII (20)

alilianaa 1

02.04.2013, 08:24

Multumesc frumos!

diana_k 1

02.04.2013, 10:41

foarte bun

alilianaa 1

02.04.2013, 17:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L