Aperitiv de seara

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 2711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • 100 gr bacon afumat
  • 100 gr branza
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de seara:

Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam la cuptor.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv de seara 328849
retete culinare - Aperitiv de seara 328850
retete culinare - Aperitiv de seara 328851
retete culinare - Aperitiv de seara 328852
retete culinare - Aperitiv de seara 328853

COMENTARII (11)

claudiaO 1

26.06.2014, 16:00

ce bine arata! si usor de facut

reisnaor_2006 1

26.06.2014, 16:12

mamaieelena 1

26.06.2014, 19:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21