Aperitiv din carne tocata

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 2854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata porc-vita
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei gras
  • 2 ardei nu foarte iuti
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 3 oua
  • sare, piper, boia dulce si iute, piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din carne tocata:

Tocam ardeii, verdeata, ceapa si usturoiul marunt. Amestecam cu carnea, adaugam ouale batute si asezonam cu condimente.

Compozitia o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Lasam la cuptor aprox 2 ore la foc mediu spre mic.

Se serveste rece.

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv din carne tocata-0
Aperitiv din carne tocata-1
Aperitiv din carne tocata-2
Aperitiv din carne tocata-3
Aperitiv din carne tocata-4

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:31

Ce bun este!

merisor 1

09.09.2014, 07:31

iri_iri 1

07.04.2015, 01:09

Am sa incerc sa fac si eu dar cred ca am sa inlocuiesc porc-vita cu cea de pasare.....arată super al tău

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04