Aperitiv floare cu carne si cas dulce

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cas dulce razuit
  • 2 oua pentru pus deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv floare cu carne si cas dulce:

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi potrivim de sare si piper.Umplutura o impartim in cele 12 ''floricele'', adaugam cas ras, deasupra, din aluatul ramas am decupat floricele mic, punem floricele mici si apoi ou batut. Dam formele la cuptor pentru cca 10-15 min. Sub tava cu forme punem o cratita cu apa, sa nu se arda aluatul.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420508
retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420509
retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420510
retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420511
retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420512
retete culinare - Aperitiv floare cu carne si cas dulce 420513

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

Camelya 1

03.01.2016, 10:24

Super aperitiv!

mirela0911 1

03.01.2016, 11:12

Asa ceva as manca! Super arata!

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:01

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55