Aperitiv gargarite

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2013 | 18112 vizualizari

 

Aperitiv minunat,facut tot cu ajutorul unei prietene dragi,foarte frumoase atat pentru copii cat si pentru adulti!

 

INGREDIENTE

  • felii de franzela frantuzeasca
  • margarina sau philadelphia
  • cate o felie de sunca afumata
  • rosii cherry
  • masline mammuth pentru capusor si pentru petele de deasupra
  • ochisori din smantana
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gargarite:

1.Se taie feliile de franzela si se ung cu margarina sau philadelphia

2.Se aseaza deasupra cate o felie de sunca afumata,padurea neagra sau speck

3.Se aseaza cate o jumatate de rosie cherry deasupra,o bucatica de maslina pentru capusor si bucatele mici pentru petele de deasupra.

4.Se fac doua punctulete din smantana sau maioneza pentru ochi cu ajutorul unei scobitori.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gargarite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu boia