Aperitiv oua umplute

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2020 | 4923 vizualizari

 

Un aperitiv gustos ce intregeste perfect un platou de aperitive festive.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 oua
  • 1 avocado
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare.

Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe jumatate.

Punem galbenusurile, 1 avocado, smatana, ceapa verde tocata rondele, sarea si piperul  intr-un bol si mixam cu mixerul vertical 3-4 minute pana cand amestecul devine o pasta. Adaugam zeama de lamaie si umplem albusurile de ou cu aceasta pasta.

TIPS-URI

1

Punem ouale la fiert de la inceput in apa rece, nu le adaugam in apa clocotita daca nu vrem sa se crape!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza